Life

Irina Fodor, mesaj impresionant de la o persoană dragă. Cine îi simte lipsa prezentatoarei de la Asia Express 4

Irina Fodor a plecat de câteva zile de acasă pentru filmările de la Asia Express 4, dar deja o persoană apropiată îi simte lipsa, motiv pentru care îi lasă tot felul de comentarii pe rețelele de socializare.
26.05.2021 | 10:11
Irina Fodor mesaj impresionant de la o persoana draga Cine ii simte lipsa prezentatoarei de la Asia Express 4
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a plecat pe Drumul Împăraților, în urma sa lăsându-și soțul și fiica, pe Diana. Prezentatorul Răzvan Fodor este mereu cu gândul la partenera sa de viață și o așteaptă cu sufletul la gură să se întoarcă în sânul familiei.

Gazda reality show-ului „Burlacul” de la Antena 1 este cel care simte cel mai mult dorul de vedeta de la Asia Express 4. Artistul i-a transmis un mesaj emoționant Irinei Fodor, prin intermediul unei filmări în care apare și animalul lor de companie.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor, absentă în viața celor dragi în următoarele 2 luni. Ce i-a transmis familia

„Ți-e dor de maică-ta? Ce mă fac eu cu tine două luni”, spune Răzvan Fodor în timpul filmării de pe Instagram, postarea fiind însoțită și de un mesaj emoționant, care nu a fost trecut cu vederea de partenera sa de viață.

„Irina Fodor, nu vreau să pun presiune, dar noi suntem cam terminați fără tine…?#homealone #ziua5 #cesafacinaicesafaci❤️”, a scris prezentatorul de la Antena 1, alături de filmarea cu câinele său.

ADVERTISEMENT

„Uoof, Fodorică, ce îmi faci tu mie cu filmările astea??”, este replica venită din partea Irinei Fodor.

Prezentatoarea de la Asia Express 4 a plecat de numai 5 zile din România, dar familiei sale i se pare o eternitate. Vedeta va sta departe de casă și de cei dragi timp de 2 luni, perioadă în care va vizita Turcia, Georgia, Azerbaijan și alte locații.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor păstrează legătura cu soțul ei și cu fiica, Diana, prin intermediul rețelelor de socializare, Răzvan Fodor urmărind cu atenție postările brunetei. De altfel, nu este prima oară când comentează la imaginile pe care vedeta le publică.

Cântărețul a reacționat inclusiv la poza în care gazda de la Asia Express 4 poartă o ținută tradițională turcească. Fostul component al trupei Krypton a rămas impresionat de partenera sa de viață căreia i-a spus că este o cadână frumoasă.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor, la cârma Asia Express 4. Filmările au loc după o pauză lungă

Irina Fodor este cea care va apărea pe sticlă la cârma sezonului 4 din Asia Express, emisiune care le poate schimba viața concurenților. 9 perechi curajoase s-au înscris în aventura vieții lor, pentru un premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cursa celor 18 concurenți de la Antena 1 vine după o pauză, perioadă în care nu au avut loc filmări din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta este și motivul pentru care sezonul prezentat de Irina Fodor se filmează mai aproape de România.

Ultimul sezon de la Asia Express s-a filmat în toamna lui 2019 și s-a difuzat pe micile ecrane în perioada februarie – aprilie 2020, câștigători fiind Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Sezonul anterior a fost obținut de CRBL și Oase, în timp ce primul a fost dobândit de Raluka și Ana Baniciu.

ADVERTISEMENT