Life

Irina Fodor, momente de panică la America Express. Ce a speriat-o pe vedeta de la Antena 1

Irina Fodor, clipe de groază la America Express. Ce a panicat-o cel mai tare pe frumoasa șatenă în cele două luni de filmări.
17.11.2022 | 18:20
Irina Fodor momente de panica la America Express Ce a speriato pe vedeta de la Antena 1
Irina Fodor, clipe de groază la America Express. Ce a panicat-o cel mai tare pe șatenă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția lui Răzvan Fodor a avut parte de o serie de momente de panică în reality show-ul pe care-l moderează deja de două sezoane. Ce a speriat-o pe vedeta de la Antena 1 și prin ce experiențe neplăcute a trecut.

Irina Fodor, clipe de groază la America Express. Ce a panicat-o cel mai tare pe șatenă

Irina Fodor și-a ținut fanii la curent pe parcursul filmărilor de la America Express. Vedeta le-a spus internauților că s-a ales cu o arsură solară foarte gravă, în ciuda faptului că a folosit factor de protecție ridicat.

ADVERTISEMENT

Acum, șatena scoate la iveală alte neplăceri cu care s-a confruntat pe Drumul Aurului. Prezentatoarea de la Antena 1 a traversat numeroase regiuni periculoase, echipa asumându-și riscuri uriașe din acest punct de vedere.

„Sunt multe zone periculoase, mai multe decât cele sigure. În cele sigure merg de obicei turiștii, noi nu le alegem pe acelea. Noi parcă le-am ocolit pe acelea, dar am descoperit foarte multe locuri frumoase, spectaculoase de-a dreptul.

ADVERTISEMENT

Sunt locuri pe care nu le-ai vedea niciodată ca turist pentru că nu ai acces la ele. Dar trebuia să fie și reversul medaliei: câștigi ceva, pierzi ceva, cum ar veni, așa că zonele astea spectaculoase erau și cu riscuri.

Slavă Domnului că nu s-a întâmplat ceva grav. S-au întâmplat mici lucruri pe parcurs, probabil că le veți vedea când va apărea America Express pe post. Cumva Doamne-Doamne ne-a ținut în siguranță.

ADVERTISEMENT

Aveam tot timpul inima strânsă pentru că plecam astăzi dintr-un loc și mâine apărea în presă că acolo s-a întâmplat nu știu ce, că s-au luptat cartelurile între ele, că s-au împușcat”, a dezvăluit Irina Fodor pentru ego.ro.

Irina Fodor, panicată de pericolele din America Express

Irina Fodor a fost foarte panicată de pericolele din America Express. Prezentatoarea de la Antena 1 se informa întotdeauna din mass-media internațională să vadă dacă s-au întâmplat anumite situații neplăcute.

ADVERTISEMENT

Din păcate, de cele mai multe ori veștile nu erau tocmai plăcute. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care echipa de producție și moderatoarea au avut în permanență nevoie de bodyguarzi înarmați care să-i ferească de pericole.

ADVERTISEMENT