Life

Irina Fodor, peripeții la America Express 2022. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei

Irina Fodor s-a lovit de peripeții la America Express 2022. Prezentatoarea a dezvăluit fanilor ce au făcut angajații de la o curățătorie cu hainele ei și a colegilor săi.
14.07.2022 | 11:58
Irina Fodor peripetii la America Express 2022 Ce i sa intamplat prezentatoarei
Ce i s-a întâmplat Irinei Fodor la America Express 2022. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Irina Fodor este și în acest an prezentatoarea competiției America Express (fosta Asia Express-n.r), iar peripețiile nu o ocolesc. Pe rețelele de socializare, ea dezvăluit fanilor ce i s-a întâmplat.

Irina Fodor, peripeții la America Express 2022: ”Găsiți-vă șosetele”

Irina Fodor a mărturisit cum angajații curățătoriei de la cazarea unde se afla au spălat mai multe haine la un loc și i-au pus în dificultate pe reprezentanții staff-ului America Express 2022. Îndrăgita prezentatoare a făcut ironii pe seama situației.

ADVERTISEMENT

”Cei de la curățătorie s-au gândit să ne desfacă sacii și să spele toate hainele la un loc, ca să câștige timp. Sau au vrut să ne dea și nouă o misiune:

Găsiți-vă șosetele. Cine are mai multe perechi complete pleacă primul în cursă”, a postat amuzată Irina Fodor pe Instagram, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Nu este primul obstacol al Irinei Fodor de când ia parte la noua competiție. La începutul filmărilor a avut unele probleme de sănătate, din cauza valului puternic de căldură din America.

”Îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici.

ADVERTISEMENT

Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă”, a mai relatat Irina Fodor pe Instagram.

Drumul Aurului, deja parcurs în America Express 2022. Cine sunt concurenții

Irina Fodor prezintă America Express 2022 alături de Oase și actorul Marius Damian. Filmările pentru show au început deja, iar cele nouă echipe parcurg în aceste momente Drumul Aurului. Competiția se va difuza din toamnă, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Drumul Aurului este compus din traseul: Mexic, Guatemala și Columbia. Pe acesta se vor afla multe probe prin care concurenții vor trebui să treacă, încât să ajungă în marea finală.

Marele premiu de la America Express 2022 este de 30.000 de euro. Anul trecut, câștigătorii emisiunii au fost Mihai Petre și soția sa, Elvira. Aceștia au parcus atunci Drumul Împăratului prin Asia.

Cele nouă echipe din America Express 2022 sunt: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și partenera lui, Doina Teodoru, Puya și soția sa, Melinda, Bruja și Pufeh, gimnastele Diana Bulimar și Larisa Iordache, Jean Gavril și Dinu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Bie Adam și Mihaela Adam, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla.

ADVERTISEMENT