Life

Irina Fodor, primele probleme după ce au început filmările pentru Asia Express 4. Ce mesaj i-a transmis Ginei Pistol

Irina Fodor a plecat din țară pentru filmările de la Asia Express 4, dar nici bine nu a părăsit meleagurile românești că deja s-a confruntat cu primele situații neplăcute.
24.05.2021 | 08:53
Irina Fodor primele probleme dupa ce au inceput filmarile pentru Asia Express 4 Ce mesaj ia transmis Ginei Pistol
ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă a acceptat cu inima deschisă provocarea reality show-ului de la Antena 1, dar se pare că nu a fost pregătită pentru toate problemele ce i s-ar putea întâmpla, deși înainte a primit câteva notițe și sfaturi importante de la Gina Pistol.

Cu toate acestea soția lui Răzvan Fodor s-a confruntat cu o situație neașteptată la doar câteva ore după ce a ajuns în Turcia. Irina Fodor le-a povestit totul internauților, care așteaptă cu sufletul la gură să vadă provocările de pe Drumul Împăraților.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor, situație ieșită din comun la Asia Express 4. Cum și-a început filmările

Șatena a început filmările de la Asia Express 4 cu o situație ieșită din comun. Mai exact, vedeta de televiziune s-a trezit cu o inundație în toată regula în camera de hotel în care era cazată, chiar de la vecinul de la etajul superior.

„Bună dimineața! Vecine, m-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva?! Doamne ferește!”, a spus Irina Fodor într-o filmare publicată pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a încercat să vadă haz de necaz și să vadă partea plină a paharului. Soția moderatorului Răzvan Fodor a luat inundația ca pe o superstiție, așa cum este cea legată de ploaie despre care se spune că aduce bogăție.

„E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, noroc, fericire, dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă? Care e superstiția în legătură cu o inundație în camera de hotel?

ADVERTISEMENT

Cred că trebuie să mă mut! Gina Pistol pentru situații din astea nu m-ai pregătit”, a mai completat vedeta, care ulterior a continuat să-și țină fanii la curent cu prima zi de filmări.

Irina Fodor, prima zi de filmări pe Drumul Împăraților. Ținuta aleasă

Irina Fodor a fost tratată ca o prințesă încă de la început, ea apărând pe rețelele de socializare îmbrăcată într-o ținută tradițională turcească.

ADVERTISEMENT

Rochia lungă până în pământ, de culoare roșie, a fost extrem de apreciată de urmăritori, care i-au lăsat sute de aprecieri și mesaje.

Până și partenerul ei de viață a reacționat la postare. Răzvan Fodor a rămas uimit de frumusețea „cadânei”, care timp de două luni va fi plecată din țară pentru filmările celui de-al patrulea sezon Asia Express.

Vedeta nu și-a lăsat acasă numai soțul, ci și fiica. Diana i-a promis mamei sale că îi va fi dor de ea, Irina Fodor mărturisind că-și adoră copilul care în perioada următoare va fi departe de ea.

ADVERTISEMENT