Life

Irina Fodor rămâne prezentatoarea Asia Express? Reacția ei când a fost întrebată despre revenirea Ginei Pistol. Video

Irina Fodor a vorbit despre cum a fost experiență ”Asia Express”, dar și ce făcea pentru a le putea fi de ajutor echipelor concurente. Cum a reacționat când a fost întrebată dacă ar accepta să mai prezinte un sezon?
19.11.2021 | 18:16
Irina Fodor ramane prezentatoarea Asia Express Reactia ei cand a fost intrebata despre revenirea Ginei Pistol Video
ADVERTISEMENT

Irina Fodor a fost invitată, joi, în emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars. Ea a povestit despre cum a fost să prezinte cel de-al patrulea sezon ”Asia Express.” Prezentatoarea a vorbit despre momentele dificile pe care echipa de producție le-a întâmpinat.

Soția lui Răzvan Fodor a recunoscut că, dacă i s-ar oferi posibilitatea de a prezenta următorul sezon al emisiunii, nu ar refuza, dar că acest lucru nu depinde de ea.

ADVERTISEMENT

Asia Express, o experiență intensă pentru Irina Fodor

Irina Fodor a mărturisit că nu a fost complet pregătită pentru experiența din ”Asia Express”. Ea a declarat că faptul că a prezentat anterior ”Chefi la cuțite”  i-a fost de ajutor, dar nu suficient.

Experiența a fost una intensă, atât pentru concurenți, cât și pentru cei care fac parte din producție. Irina a dezvăluit că, pentru a fi complet pregătită, multe dintre jocurile pentru amuletă le testa chiar ea.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru a ști ce presupun și pentru a-i pregăti pe concurenți, ea studia regulile jocului și încerca să descopere ce se poate face și ce nu.

Cum i-a ajutat Irina Fodor pe concurenții de la Asia Express

”Eu sunt un mic șoricel de bibliotecă, așa. Sunt destul de tocilară. Îmi făceam temele foarte bine. Înainte de a ajunge ei la jocurile de amuletă, de exemplu, multe dintre ele le testam chiar pe pielea mea, ca să știu ce este posibil, ce se poate face, să am habar cam cât de greu o să fie, să cunosc regulile foarte bine.”, a declarat Irina.

ADVERTISEMENT

În acest fel, prezentatoarea încerca să le fie de ajutor concurenților. Despre aceștia spune că-i pare foarte rău că nu le putea fi alături și în momentul negocierilor.

”Ei veneau cu tot felul de întrebări și atunci simțeam nevoia măcar cu atât să-i ajut, dacă cu altceva nu pot, să le pot răspunde la fiecare întrebare și să le fac cumva viața mai ușoară.”, a mai adăugat Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Momente dificile pentru echipa Asia Express-Drumul Împăraților

Irina Fodor a povestit și despre momentele dificile pe care echipa le-a întâmpinat pe parcursul filmării emisiunii ”Asia Express-Drumul Împăraților”.

Ea a relatat că, de mai multe ori, s-a întâmplat ca echipele concurenților să fie pe punctul de a ajunge în locul de final al cursei, mai repede decât mașina în care se afla ea.

”Dintr-o dată vedeam ‘Echipa numărul nu știu care, 120 km/oră, pe autostradă’. Noi cu VAN-ul, cu autobuzul, 80 de kilometri. Și atunci eram și noi într-o cursă, strigam la șofer ‘Haideți! Haideți, că ajung înaintea noastră!’”, a declarat Irina Fodor.

Va prezenta Irina Fodor următorul sezon Asia Express-Drumul Împăraților?

Întrebată de către Dan Capatos, moderatorul emisiunii unde a fost invitată, dacă ar mai accepta să prezinte încă un sezon al emisiunii ”Asia Express”, Irina Fodor a răspuns că i-ar face mare plăcere.

Soția lui Răzvan Fodor a spus că acest aspect nu depinde, însă, de ea și că decizia le aparține producătorilor și celor de acasă.

ADVERTISEMENT