Life
notix pixel id

Irina Fodor, schimb de replici cu soțul ei, Răzvan. De la ce a plecat discuția celor doi

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz-ul autohton, dar și ei se mai ceartă uneori.
18.10.2021 | 16:01
Irina Fodor, schimb de replici cu soțul ei, Răzvan. De la ce a plecat discuția celor doi
Irina Fodor, schimb de replici cu soțul ei, Răzvan. De la ce a plecat discuția celor doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Chefi fără limite” și fostul component al trupei Krypton au avut un schimb de replici neașteptat chiar la filmările emisiunii culinare de la Antena 1.

Irina Fodor s-a bucurat de vizita partenerului de viață, care a zburat până-n Grecia pentru a-i face o surpriză, dar de aici au început să plece și discuțiile între ei.

Artistul i-a reproșat soției sale că nu i-a făcut rost de ulei de măsline, așa cum ceruse încă de la plecarea vedetei din România. Și de aici până la mici șicanări nu a mai fost decât un pas.

ADVERTISEMENT

Irina și Răzvan Fodor, un cuplu amuzant. Ce discuție au scos la iveală cei doi prezentatori

Irina Fodor a mărturisit că este fericită că iubitul ei soț a venit până-n Grecia, dar nu prea ar investi banii în mâncare, ci mai degrabă în bijuterii.

„Soțul și dorințele lui. A venit de acasă să-mi facă o surpriză, cu toată dragostea la pachet și cu toate cele.

ADVERTISEMENT

Și acum mă bate la cap, în fiecare oră îmi spune că nu i-am luat ulei de măsline și că până la sfârșitul proiectului să mă descurc și eu de niște ulei de măsline ca să duc acasă. 

El a venit pe dragoste, dar tot pe casnic cumva, să avem ulei de măsline, să tragă și el ceva la tigaie. Unde să bag uleiul de măsline?

ADVERTISEMENT

Niște argintărie, un rimel, un cercel, n-ai fi zis că-mi cumpăr, nu, să vin cu un calup de feta și ulei de măsline. Taci, taci!”, a spus soția lui Răzvan Fodor pe pagina de Instagram.

Răzvan Fodor, răspuns uimitor. Ce i-a spus soției sale

Replica lui Răzvan Fodor nu a întârziat să apară. Câștigătorul de la Asia Express 3 a dezvăluit că este genul de persoană care se gândește foarte mult la familie.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul show-ului „Burlacul” a punctat faptul că situația din momentul de față, și anume pandemia de coronavirus, îl face să țină mai mult cu casa.

„Și ce nu ți-am zis bine? Țin cu casa, să avem ulei de măsline în casă. Eu țin cu casa, tati. Nu mai ai ce să faci cu argintăria, nu mai ai ce să faci cu diamantele. 

ADVERTISEMENT

E închisă planeta! Mâncarea, tati, mâncarea!”, este răspunul oferit de Răzvan Fodor, prezent la filmările „Chefi fără limite”, în Grecia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri