Life

Irina, gest superb pentru tatăl ei, Irinel Columbeanu. Ce a făcut: “Dacă vreți…”

Irinel Columbeanu nu a putut să o aibă aproape pe fiica sa în ziua lansării primei sale cărți, dar asta nu înseamnă că Irina a uitat de proiectul figurii paterne.
17.12.2021 | 18:00
Irina gest superb pentru tatal ei Irinel Columbeanu Ce a facut Daca vreti
ADVERTISEMENT

Copila care trăiește de mai bine de trei ani în Statele Unite ale Americii cu mama sa, Monica Gabor, a făcut un gest superb pentru tatăl ei, fostul milionar în euro.

Fetița în vârstă de 14 ani nu a trecut cu vederea lansarea cărții lui Irinel Columbeanu și pentru că nu a reușit să ajungă în țară i-a fost alături cu sufletul.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu a postat două imagini în mediul virtual prin care face reclamă cărții scrise de părintele său. În plus, își încurajează urmăritorii să cumpere volumul.

Irina Columbeanu, demers legat de cartea tatălui ei, Irinel Columbeanu. Ce a postat

„Dacă vreți să citiți cartea tatălui meu apăsați pe acest link”, a scris Irina Columbeanu pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

„Cumpărați acum!”, este un alt mesaj transmis de copila de 14 ani pentru cei care o urmăresc în social media.

„Ipocrația. Istoriile unui vehement” reprezintă primul volum lansat de fostul om de afaceri, care promite că nu se oprește din scris. Vedeta are în plan alte două cărți despre viața sa.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar în euro a scos la iveală amănunte picante legat de relațiile amoroase pe care le-a avut de-a lungul anilor cu Anna Lesko, Brianna Caradja sau Romanița Iovan.

Cartea lui Irinel Columbeanu
Postările făcute de Irina Columbeanu legat de cartea tatălui ei: Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Irinel Columbeanu, de la milionar la un om de rând

Având în vedere situația financiară pe care o are în momentul de față Irinel Columbeanu se așteaptă să aibă vânzări bune, deși nu poate estima încă de pe acum eventualele încasări.

ADVERTISEMENT

Vedeta a pierdut întreaga avere în urmă cu câțiva ani după ce a luat decizii eronate legat de afacerile pe care le gestiona. Mai bine de cinci ani a încercat să ascundă că este falit.

S-a mutat din vila de la Izvorani și locuiește cu chirie într-un apartament cu două camere din Colentina, dar spune că este mult mai fericit acum decât în perioada în care era milionar.

„Banii se pot face, repet, se pot și pierde prin niște decizii eronate de business”, declara Irinel Columbeanu în urmă cu ceva vreme, conform ziare.com.

ADVERTISEMENT