Life

Irina Loghin, apariție de senzație la 83 de ani! Îndrăgita artistă arată incredibil chiar și la această vârstă!

Irina Loghin a fost surprinsă la o terasă de fițe din Herăstrău, unde a luat masa alături de fiul ei, Ciprian, dar și de un grup de prieteni apropiați.
20.08.2022 | 11:02
Irina Loghin aparitie de senzatie la 83 de ani Indragita artista arata incredibil chiar si la aceasta varsta
ADVERTISEMENT

Irina Loghin, regina muzicii populare se menține foarte bine la 83 de ani. Interpreta a luat masa la o terasă din Herăstrău, alături de fiul său și de un grup de prieteni. printer aceștia s-a numărat și Contesa lui Cătălin Botezatu, Constance Manke.

Irina Loghin, apariție de senzație la 83 de ani!

Irina Loghin arată de senzație la vârsta pe care o are. Regina muzicii popular nu mai consumă carne de paste 40 de ani, de când a mâncat o friptură într-un turneu la un restaurant din Sibiu și i-a fost foarte rău.

ADVERTISEMENT

Colegii eu au chemat salvarea după ce i-a fost rău pe scenă, iar artista s-a lecuit și nu îi mai trebuie carne. De atunci, artista a trecut la un regim lacto-vegetarian.

Irina Loghin a trecut la un alt stil de viață. Are o alimentație sănătoasă și face mișcare aproape zilnic. Interpreta de muzică populară înconjoară Lacul Herăstrău, iar acest lucru îi face foarte bine la organism.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă este ocupată, deseori își face timp să iasă la restaurant alături de familie și de prieteni. Conform cancan.ro, așa s-a întâmplat duminică seara, când artista a ieșit să ia masa la restaurantul Isoletta din Capitală, împreună cu un grup de prieteni apropiați.

Cu toții au ajuns la restaurant la ora 19.30, Irina s-a bucurat de compania prietenilor până în jurul orei 21.00. S-au uitat în meniu și au comandat. Irina și prietenii au schimbat câteva vorbe până le-a venit comanda.

ADVERTISEMENT
irina loghin
Irina Loghin arată superb și la 83 de ani. Sursa foto: Facebook.com.

Ciprian, fiul interpretei a venit cu o brunetă misterioasă

Mai târziu, fiul Irinei Loghin, Ciprian și-a făcut apariția la masă, cu o brunetă misterioasă. Cei doi au râs împreună și chiar au fredonat o melodie, apoi au făcut poze unul cu celălalt.

Printre prietenii apropiați ai Irinei Loghin se pare că se numără și Constance Manke sau ”Contesa” așa cum cei din afara cercului o știu. Femeia are o relație de prietenie apropiată cu designerul Cătălin Botezatu, alături de care a fost la Monaco. Acolo ei au participat la un bal ce s-a desfășurat sub patronajul Prințului Albert de Monaco.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Contesa apare pe coperta revistei Forbes, ca fiind în topul celor mai de succes femei din domeniul business.

Artista se mândrește cu prietena ei. Mai mult, pe contul de Facebook al fiului ei, Ciprian, sunt postate câteva poze și un filmuleț de la masa de duminică seara de la restaurant. În imagini apare și doamna Loghin alături de prietena ei, Constance, semn că este o legătură strânsă între cele două femei.

ADVERTISEMENT