Life

Irina Loghin, cea mai sinceră mărturisire despre infectarea cu Covid: “Nu-i plăcut, că-i spital”

14.10.2020 | 16:31
Irina Loghin cea mai sincera marturisire despre infectarea cu Covid Nui placut cai spital
ADVERTISEMENT

Irina Loghin a fost prezentă în această marți în emisiunea lui Cătălin Măruță. Renumita artistă de muzică populară a vorbit foarte deschis despre infectarea cu COVID-19.

Cosiderată o adevărată regină a folclorului, aceasta a fost invitată în cunoscuta emisiune de la PRO TV. Interpreta a povestit cum a aflat că s-a infectat cu coronavirus, dar și că acest moment a coincis cu o deplasare pe care o efecutua la acel moment.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin, dar și soțul ei, Ion Cernea, alături de fiul lor, Ciprian Loghin, au fost toți diagnosticați pozitiv de către medici cu mai bine de o lună de zile în urmă. Artista a avut o formă mai ușoară a bolii și a făcut testul din proprie inițiativă, când a simțit că ceva este în neregulă.

Irina Loghin a vorbit deschis despre infectarea cu Covid. Cum s-a molipsit

Irina Loghin a onorat invitația lui Cătălin Măruță și a fost prezentă în emisiunea acestuia la mai bine de o lună de la vindecare. Acesta s-a molipsit alături de o apropiată venită din Basarabia când se aflau într-o excursie și a efectuat mai multe teste.

ADVERTISEMENT

Interpreta de 81 de ani a repetat chiar testul de Covid și toate rezultatele i-au arătat că s-a infectat. De aceea, a mers din proprie inițiativă să fie internată în spital, unde a primit un tratament corespunzător și s-a vindecat.

Artista de muzică populară a fost de părere că s-a molipsit când se afla pe litoral. Irina Loghin s-a arătat fericită că a putut să treacă cu bine peste problema medicală.

ADVERTISEMENT

“A venit o prietenă din Basarabia și când am făcut testul așa am aflat că am coronavirus. (…) Nu am avut niciun simptom și nici prietena mea, nu și-a pierdut mirosul. Ea a trebuie să mai rămână internată că se simțea rău.”, a susținut Irina Loghin.

Irina Loghin, cea mai sinceră mărturisire despre infectarea cu coronavirus
Irina Loghin a vorbit sincer despre infectarea cu coronavirus

“(…) Nu este plăcut să stai internat că e spital. Nu ieșeam de pe holul respectiv, vedeam doar geamul deschis, dar atât. Am avut noroc de un personal medical foarte bun”, a mai susținut interpreta, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT