Life

Irina Loghin dezvăluie secretul sănătății și frumuseții la 82 de ani. Ce bea artista în fiecare dimineață

07.04.2021 | 15:39
Irina Loghin dezvaluie secretul sanatatii si frumusetii la 82 de ani Ce bea artista in fiecare dimineata
Irina Loghin dezvăluie secretul sănătății și frumuseții la 82 de ani. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitată la „Vorbește lumea” alături de Nelu Vlad, Irina Loghin a vorbit despre perioada în care a fost infectată cu coronavirus și a dezvăluit cum reușește să se mențină atât de sănătoasă la vârsta de 82 de ani. 

Interpreta de muzică populară a avut Covid-19 în vara anului trecut, însă a trecut cu succes peste boală și nu a avut niciun simptom. Pe de altă parte, bunul ei prieten Nelu Vlad a avut o formă medie a bolii și vindecarea nu a fost la fel de ușoară.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin are foarte multă grijă de sănătatea ei și a dezvăluit care este băutura pe care o consumă în fiecare dimineață și care o ajută să se ferească de afecțiuni și să-și mențină aspectul fizic de invidiat.

Irina Loghin dezvăluie secretul sănătății și frumuseții la 82 de ani: cătina

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România și se menține în formă, în ciuda vârstei înaintate. Artista a dezvăluit că bea ceai de cătină în fiecare dimineață și reușește să se ferească de boli.

ADVERTISEMENT

„Totul vine de la alimentație, de la crudități (…) eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a declarat Irina Loghin la „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Se pare că acest truc a ajutat-o și atunci când a fost infectată cu coronavirus, pentru că a fost asimptomatică.

ADVERTISEMENT

„Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat.(…) M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea (…)  Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv.

M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă.”, a continuat artista.

ADVERTISEMENT

Nelu Vlad a avut și el coronavirus: „Îmi scânteia mintea”

Dacă Irina Loghin a învins cu ușurință virusul SARS – CoV – 2, nu același lucru se poate spune despre artistul Nelu Vlad, bunul ei prieten de peste trei decenii.

„Tot timpul am luat în glumă chestia asta (n.r. Covid-19) (…) Doctorița căreia îi plăcea să stea de vorbă cu mine vorbea doar la telefon cu mine. (…) Domnul Vlad, să știți că aveți Covid. O sp chem salvarea să mergeți la Brăila. Mergeți la Brăila și nu vă îngrijorați, analizele sunt ok.

(…) Din 24 de ore, 23 stăteam în pat. Cum mă sculam, voiam să mă culc (…) Lucrul cel mai rău s-a întâmplat după aia, am fost liniștit câteva zile și a venit un efect întârziat. Nu mai vedeam, nu puteam să-mi mai țin echilibrul, îmi scânteia mintea. Oricum a fost un efect întârziat urât de tot. După aceea mi-am revenit.”, a declarat artistul în cadrul aceleiași emisiuni.

ADVERTISEMENT