News

Irina Loghin, pe scena Românii au Talent! Micuța a impresionat-o pe Andra. VIDEO

29.03.2019 | 22:25
Irina Loghin pe scena Romanii au Talent Micuta a impresionato pe Andra VIDEO
Emisiunea Românii au Talent a înregistrat un nou moment memorabil, la ediţia din data de 29 martie! Irina Loghin a urcat pe scena celebrului show de televiziune, numai că nu a fost vorba despre celebra cântăreaţă de muzică populară, ci despre o mică interpretă de muzică populară.

Irina Loghin a venit pe scena Românii au Talent

Micuţa interpretă de muzică populară, în vârstă de 13 ani, a reuşit ceva ce nu mulţi au reuşit! A ridicat în picioare sala şi, mai mult, a ridicat-o chiar şi pe Andra de pe scaun. Celebra cântăreaţă l-a  invitat pe Mihai petre la dans!

“Numele ăsta cred că îmi este predestinat. Chiar cânt muzică populară şi aş vrea să ajung ca Irina Loghin. (…) Dacă voi câştiga premiul cel mare, îmi voi ajuta familia, îmi voi face melodiile mele şi îmi voi cumpăra un telefon”, a spus tânăra.

IRINA LOGHIN – Românii au talent, sezonul #9suprem, ediția numărul 8

La doar 13 ani, Irina este extrem de talentată! Interpretarea sa i-a ridicat în picioare pe jurați și i-a adus 4 de DA. Andra: "Irina, ești făcută pentru scenă, știi să ridici oamenii la dans "> http://bit.ly/2HKlM9j

Gepostet von Romanii au talent am Freitag, 29. März 2019

“Să se gândească la un alt nume de scenă”

“Ne-ai ridicat la joc. Irina eşti făcută pentru scenă, eşti talentată şi drumul ăsta frumos îţi este deschis şi ai pornit la drum cu un nume atât de mare!”, i-a spus Andra, care i-a dat însă un sfat. “Să se gândească la un alt nume de scenă, să nu se folosească de numele doamnei Irina Loghin. Este mega-talentata”, a adăugat artistă.

Se pare că în ediţia de vineri, Florin Călinescu va acapara toată atenţia prin decizia sa. Marele actor se pare că va apăsa butonul galben, fascinat de unul dintre numerele pline de talent care se va desfăşura pe scena celebrei emisiuni difuzată de Pro TV. Andi Moisescu crede că numrul respectiv vine dintr-o altă…galaxie!

”A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia”, va spune Andi la finalul reprezentației pentru care Florin Călinescu a apăsat butonul auriu.