Life

Irina Loghin, primul mesaj după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce urmează să facă artista

17.09.2020 | 19:31
Irina Loghin primul mesaj dupa ce sa vindecat de COVID19 Ce urmeaza sa faca artista
Irina Loghin, primul mesaj după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce urmează să facă artista. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Irina Loghin a fost diagnosticată cu noul tip de coronavirus la finalul lunii august, vindecarea sa producându-se într-un timp relativ scurt. Îndrăgita interpretă de muzică populară a fost externată de la Matei Balș și urmează să revină pe scenă în curând.

Solista va susține un recital în cadrul unui eveniment care va avea loc pe 20 septembrie la un domeniu turistic din munții Buzăului. Cântăreața apare într-un scurt video cu zâmbetul pe buze și fericită că poate face ceea ce iubește mai mult, să cânte pentru oamenii care îi apreciază muzica.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-o ținută colorată, cu părul prins și cercei mari, vedeta mărturisește că abia așteaptă să revină pe scenă. Concertul unde poate fi ascultată Irina Loghin va avea loc în aer liber, într-o zonă turistică aflată aproape de cascada Șipot din județul Buzău.

Irina Loghin, mesaj după ce a scăpat de coronavirus. Artista revine pe scenă

Potrivit money.ro, regina muzicii populare va susține un recital la terasa imensă a Domeniului Gîrbea, spectacolul fiind deschis de band-ul lui Florin Decuseară, un cunoscut interpret de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT

Totodată, organizatorul evenimentului, nimeni altul decât Axinte de la Vacanța Mare, pe numele real Florin Petrescu, va susține la rândul său un număr umoristic pentru a destinde participanții la eveniment.

„Dragii mei prahoveni, vă aștept cu drag duminică, 20 septembrie, pe domeniul Gîrbea. Vă aștept cu cea mai mare dragoste să ne petrecem cum numai noi prahovenii știm. Vă iubesc!”, este mesajul scurt și la obiect transmis de Irina Loghin în mediul online.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin, dezvăluire despre infectarea cu virusul din China

Solista de muzică populară nu a fost singura din familia sa infectată cu noul tip de coronavirus. Aflată pe patul de spital Irina Loghin a mărturisit că alți doi membrii ai familiei au fost diagnosticați cu COVID-19, fiind vorba de soțul și de fiul ei.

Nu stau, nu zac la pat, mă plimb prin salon. Am vrut să rămân în spital să mai fac încă un test mâine. Soțul și fiul sunt și ei în spital – sunt la fel de asimptomatici ca și mine.

ADVERTISEMENT

Cred că Ciprian a luat de la mare virusul. Eu nu am ieșit deloc, am fost destul de atentă”, declara Irina Loghin în momentul internării la Institutul Matei Balș din București.

ADVERTISEMENT