Life

Irina Loghin, schimbare radicală de look. Cum s-a afișat cântăreața de muzică populară

09.03.2021 | 07:59
Irina Loghin schimbare radicala de look Cum sa afisat cantareata de muzica populara
Irina Loghin, schimbare radicală de look. Cum s-a afișat cântăreața de muzică populară. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Irina Loghin (82 de ani) a suferit o schimbare radicală de look zilele acestea, după ce cântăreața de muzică populară a luat decizia de a renunța la pletele lungi care au consacrat-o de-a lungul carierei sale. 

Solista a optat pentru o nouă coafură, în momentul de față având părul mult mai scurt. Îndrăgita artistă nu s-a oprit aici și nu a renunțat numai la podoaba capilară voluminoasă, ci a ales și o altă nuanță de păr care o prinde de minune.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a fost surprinsă cu noua schimbare de look de paparazzi spynews.ro, care au observat și un alt detaliu. Mai exact, Irina Loghin se mișcă tot mai greu în ultima vreme, acest lucru fiind vizibil atunci când coboară scările.

Irina Loghin are o nouă coafură. Cum arată acum vedeta

Irina Loghin a început să aibă mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, fiind nevoită să renunțe la multe lucruri. Vedeta este văzută tot mai rar la evenimente, având grijă mai mult de starea sa medicală, mai ales că are o vârstă înaintată.

ADVERTISEMENT

„Am simțit un disconfort foarte mare, o amețeală puternică și am luat legătura cu medicul de familie. Apoi cu medicul cardiolog care mă tratează de 20 de ani și cu psihiatrul.

Am făcut toate investigațiile și am primit un tratament. La o săptămână s-a văzut efectul. Recomandarea e ca fiecare persoană să știe să își facă analizele din șase în șase luni”, declara solista în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și-a schimbat complet stilul de viață în urmă cu mai bine de 2 ani, iar de atunci nu mai consumă cafea, ciocolată, alcool, carne grasă sau semipreparate.

În prezent, mesele solistei în vârstă de 82 de ani se bazează pe alimente foarte simple, puțin condimentate și slabe, cum ar fi: pește, pui și legume crude.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a renunțat și la alergat, activitate care devenise un obicei de mai bine de 30 de ani. Irina Loghin alerga în fiecare zi o medie de 10-12 kilometri, însă de când medicul i-a sugerat să se oprească nu a mai făcut niciun exercițiu fizic.

ADVERTISEMENT