Life

Irina Loghin, super afaceri la 81 de ani. Câștigă sume impresionante în această perioadă

05.06.2020 | 11:02
Irina Loghin super afaceri la 81 de ani Castiga sume impresionante in aceasta perioada
Cântăreața de muzică populară Irina Loghin administrează o afacere extrem de profitabilă, înciuda faptului că a aajuns la 81 de ani
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară Irina Loghin administrează o afacere extrem de profitabilă, în ciuda faptului că a ajuns la 81 de ani.

Irina Loghin, super afaceri la 81 de ani

Conform cancan.ro, pe lângă faptul că încă mai apare în concerte și spectacole, Irina Loghin face bani buni și cu o afacere pe care o conduce singură, deși de curând a împlinit 81 de ani.

ADVERTISEMENT

Pe lânga muzică, artista și-a înființat o firmă specializată în activități de interpretare artistică și spectacole, care produce în medie de 3.300 de euro pe lună.

Irina Loghin deține un teren intravilan de 400 metri pătrați, două case, una în valoare de 400.000 de euro, iar cealaltă în valoare de 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin a trecut peste un accident vascular cerebral

Artista de muzică populară locuiește într-o vilă cu două etaje din Cartierul Francez, care a costat 350.000 de dolari. Pentru această achiziție, Irina Loghin a fost nevoită să facă un împrumut la bancă în valoare de 100.000 de euro, sumă pe care a returnat-o ulterior.

La finalul anului trecut, interpreta de muzică populară a fost protagonista unui fake news, în spațiul media apărând informația că a murit. Irina Loghin a declarat că este dezamăgită de felul în care au ajuns să decurgă lucrurile şi nu vrea nimic altceva decât să fie lăsată în pace.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin a suferit un accident vascular la începutul anului 2019, iar vestea i-a îngrijorat pe fanii vedetei, dar și pe colegii de breaslă. Din fericire, cântăreața de muzică populară s-a recuperat.

Ea a declarat că a simțit o ușoară amețeală, iar când și-a făcut analizele a descoperit că suferise un accident vascular cerebral. A lipsit o perioadă din spațiul public deoarece doctorii i-au recomandat repaos total.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin a fost solistă a ansamblului Ciocârlia, Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu. Cu o bogată activitate concertistică și cu un număr mare de evidențieri discografice, ea a cântat o lungă perioadă de timp și în străinătate. Irina Loghin este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane Ion Cernea și este mamă a doi copii, Ciprian și Irinuca.

ADVERTISEMENT