ADVERTISEMENT
Life

Irina Loghin, vizită la o clinică estetică după ce s-a vindecat de coronavirus. Ce surpriză le pregătește fanilor

Autor: Alexa Serdan | 27.09.2020 | 16:51
Irina Loghin, vizită la o clinică estetică după ce s-a vindecat de coronavirus. Ce surpriză le pregătește fanilor
Irina Loghin, vizită la o clinică estetică după ce s-a vindecat de coronavirus. Ce surpriză le pregătește fanilor. Sursa foto: captură video Youtube

Irina Loghin, interpreta de muzică populară diagnosticată cu noul tip de coronavirus la sfârșitul lunii august, și-a reluat cursul normal al vieții. Solista în vârstă de 81 de ani a fost surprinsă la o clinică estetică din nordul Capitalei unde a mers însoțită de o prietenă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a avut grijă să respecte măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei și imediat cum a coborât din mașină și-a pus masca de protecție, informează wowbiz.ro. Vedeta este cunoscută pentru faptul că în trecut a apelat la operații estetice și nu este exclus ca și de această dată să recurgă la o astfel de procedură.

În clinica respectivă se fac și tratamente pentru întinerirea și vitaminizarea organismului, așadar motivele pot fi multe. Cel mai probabil Irina Loghin își dorește să fie mai tânără și mai frumoasă, în ciuda vârstei pe care o are în buletin.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin, vizită la o clinică estetică din nordul Capitalei

Cert este că, Irina Loghin le pregătește o mare surpriză fanilor săi care o apreciază și o stimează pentru melodiile sale. Cântăreața de muzică populară are foarte mare grijă de aspectul fizic, în trecut recunoscând că și-a estompat ridurile.

Totodată, îndrăgita artistă se numără printre primele vedete din showbiz-ul autohton care și-au tatuat buzele și sprâncenele. Se întâmpla în anul 2012, iar cea care i-a servit drept model a fost tot o cântăreață de muzică populară, și anume Nicoleta Voica.

ADVERTISEMENT

Tatuarea sprâncenelor și a buzelor au avut loc în Statele Unite ale Americii, chiar în clinica deținută de nașa Nicoletei Voica. De atunci Irina Loghin a mai apelat la intervenții chirurgicale, chiar dacă nu a dorit să vorbească despre ele.

Irina Loghin, diagnosticată cu noul tip de coronavirus. A fost asimptomatică

Nu mi-a dispărut gust, nu mi-a dispărut miros, nu mi-a dispărut apetitul pentru mâncare, mă simt foarte bine. Nu stau, nu zac la pat, mă plimb prin salon. Am vrut să rămân în spital să mai fac încă un test mâine.

ADVERTISEMENT

Soțul și fiul sunt și ei în spital – sunt la fel de asimptomatici ca și mine. Cred că Ciprian a luat de la mare virusul. Eu nu am ieșit deloc, am fost destul de atentă”, mărturisea Irina Loghin la scurt timp după ce s-a internat la Matei Balș, notează antena3.ro.

După două săptămâni de spitalizare și o stare generală bună, fiind asimptomatică, vedeta a fost externată. Cântăreața s-a pus imediat pe treabă și după câteva zile de la vindecare a susținut și primul concert, dorul de scenă fiind enorm în ultimele luni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!