Life

Irina Margareta Nistor face praf distribuția din Clanul! Contre cu iubitul lui Theo Rose: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună”

Irina Margareta Nistor și-a exprimat câteva nemulțumiri în legătură cu serialul clanul, chiar de față cu iubitul lui Theo Rose.
11.04.2023 | 15:30
Irina Margareta Nistor face praf distributia din Clanul Contre cu iubitul lui Theo Rose Nu indrazneste nimeni sati spuna
Irina Margareta Nistor, contre cu regizorul Clanul, Anghel Damian. Foto: Instagram/ YouTube
ADVERTISEMENT

Irina Margareta Nistor și-a asumat o opinie mai puțină plăcută despre serialul Clanul, chiar de față cu regizorul Anghel Damian, partenerul cântăreței Theo Rose.

Irina Margareta Nistor l-a contrariat pe regizorul Clanul, iubitul lui Theo Rose: „Mă bate la sfârșit”

Traducătoarea și critic de filme a fost invitată recent în podcastul „La mijloc”, unde a avut o nedumerire legat de cum s-a făcut castingul pentru super-producția de la PRO TV. Irina Margareta Nistor a reușit să îl irite în mod vizibil pe Anghel Damian când i-a spus că actorii seamănă destul de mult între ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Irina Margareta Nistor a scos la iveală faptul că între ea și regizor au existat niște clinciuri la un moment dat, niște diferențe de opinii, dar unele firești, căci niciunul nu a sărit calul.

Înainte să își exprime of-ul în legătură cu serialul de la PRO TV, criticul de film a spus, mai în glumă, mai în serios că opinia ei este una asumată, cerând întăriri în cazul în care iubitul lui Theo Rose se enervează prea tare pe ea.

ADVERTISEMENT

„Am bodyguarzi? Că ăsta e rău, mă bate la sfârșit. Am avut și o… (n.r.: încearcă să spună altercație verbală), dar a trecut… Am avut și divergențe. Păi ar fi cam plicticos să nu avem”, a spus Irina Margareta Nistor pe YouTube, despre regizorul Clanul.

Ce remarci a făcut Irina Nistor despre distribuția Clanul: „Actorii ăia seamănă toți între ei”

Discutând despre filme și actori, Irina a spus că atunci când i s-a zis de la PRO că va prezenta Gala Oscarurilor cu un actor din serialul Clanul, a vrut să știe cine este acea persoană căci ea nu cunoaște o bună parte a distribuției și toți i se par la fel.

ADVERTISEMENT

„Când mi-au zis de la PRO că o să prezint cu cineva din Clanul, poate îmi ziceți cu cine prezint să mă uit și eu la actorul ăla. Eu m-am uitat la primele episoade și eu nu înțeleg… Actorii ăia seamănă toți între ei.

Eu nu știu care e unul, care e altul.  Zic, mă, măcar în Franța, când e polițist scrie polițist pe el, că și lor li se întâmplă. Că și polițistul arată ca răufăcătorul. Nu știu cum îl cheamă pe unul, cum îl cheamă pe altul. Ăia doi frați, de exemplu”, a spus traducătoarea de filme.

ADVERTISEMENT

„Marian Olteanu și Denis Hanganu nu seamănă. Nu seamănă deloc din punctul meu de vedere, mai ales că unul e blond, unul e brunet. În momentul în care urmărești un serial cap-coadă, se separă lucrurile”, a intervenit imediat Anghel Damian, evident, contrariat.

Irina Margareta Nistor, către Anghel Damian: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună”

„Da, da pentru că tu îi cunoști. Uite, ai spus două nume pe care nu le știu. Uite, Corneliu Porumboiu a avut actori absolut extraordinari (n.r.: în filmul „A fost sau n-a fost”), actori din teatrele de provincie. Nu știam pe niciunul. Până am învățat pe fiecare cum îi cheamă, a durat”, a adăugat Irina Nistor.

„E prima oară când aud remarca asta”, i-a zis Anghel Damian. „Pentru că nu îndrăznește nimeni să-ți spună. Asta e, eu îmi asum”, a spus Irina Margareta Nistor.

„Cum nu îndrăznește nimeni? Dar ce aș putea să fac? E o părere, nu?”, a reacționat regizorul de la Clanul. „Trebuie să aibă ceva… Și multe dintre fete, cam toate sunt la fel, nu în Clanul, ci în filmele românești mă refer, în general”, a explicat Irina Nistor.

„Evident, eu am ales castingul, dar există și un ghid când alegi”, a mai spus Anghel. „Uite, la Vlad, îi distingeam perfect”, a încheiat Margareta Nistor.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită