Life

Irina Rimes a spus adevărul despre mutarea la Paris. Ce le-a arătat tuturor

23.02.2021 | 11:17
Irina Rimes a spus adevarul despre mutarea la Paris Ce lea aratat tuturor
Irina Rimes le-a arătat fanilor cu ce se ocupă după ce s-a spus că a părăsit România
ADVERTISEMENT

Cântăreața Irina Rimes le-a dat fanilor ei o veste neașteptată. La ceas de seară, bruneta le-a arătat urmăritorilor săi din mediul online cu ce activități se ocupă. Mai mult, de câteva zile s-a zvonit că artistei i s-ar fi aprins călcăiele după un alt bărbat, pentru care s-ar fi mutat chiar din România.

Adevărul pare să fi fost un altul, deoarece fosta jurată de la Vocea României a dat cărțile pe față. Fanii solistei originare din Republica Moldova au fost luați pe neașteptate de o asemenea veste.

ADVERTISEMENT

Mai ales că inițial se credea că vedeta a făcut un astfel de pas pentru a fi alături de noul său iubit, care ar locui în Franța. Asaltată cel mai probabil de un număr record de mesaje din partea urmăritorilor ei, Irina Rimes a decis să spună ce se întâmplă, în prezent, în viața ei personală.

Irina Rimes, adevărul despre noul iubit și mutarea la Paris

Irina Rimes le-a explicat fanilor ei că nu a plecat definitiv din România. Totodată, bruneta a infirmat astfel de vești, pe care le-a adresat prin intermediul secțiunii de InstaStory.

ADVERTISEMENT

Solista le-a arătat urmăritorilor și faptul că s-a întors în studioul de înregistrare, acolo unde cel mai probabil le pregătește tuturor o nouă surpriză muzicală. La ceas de seară, aceasta a publicat câteva filmulețe pe rețelele de socializare. Mai mult, a existat și o postare foarte clară pe Facebook, în care a subliniat că nu s-a mutat din țară și cel mai probabil nici nu are de gând să facă un astfel de pas.

“Nu m-am mutat la Paris! Mulțumesc!”, a fost mesajul cât se poate de clar formulat de solistă.

ADVERTISEMENT

Extrem de îndrăgită în rândul publicului de la noi, și nu numai, bruneta de 29 de ani le-a atras atenția fanilor prin faptul că recent s-a despărțit de tânărul cu care ar fi format un cuplu, fiind vorba despre toboșarul cu care se afișa peste tot.

Mai mult, aceasta nu ar fi rămas singură prea mult timp, pentru că ulterior s-a spus că ar locui în chirie alături de un tânăr francez pe nume David Goldcher. Cei doi ar fi intenționat chiar să își cumpere un apartament pe placul lor, dar acest pas nu este unul pe care vedeta ar fi pregătită să îl facă.

ADVERTISEMENT
Irina Rimes a spus adevărul despre mutarea la Paris. Ce le-a arătat tuturor
Irina Rimes le-a arătat fanilor că a revenit în studioul de înregistrare și a susținut că nu s-a mutat din România

“Hai să clarificăm ceva. Nu m-am mutat de tot în Franța. Nu am dat niciun fel de declarație, informațiile sunt greșite. Mă întorc acasă la un moment dat, când o să-mi iau bilet de avion. (…) Sunt prostii. Nimic nu e adevărat, nimic! Sunt multe proiecte care așteaptă. Urmează să lansez un album care se numește ”Acasă”. Nu știu de unde. Nu am spus asta”, a mai susținut Irina Rimes, tot pe Instagram.

ADVERTISEMENT