Life

Irina Rimes, dezvăluire despre fostele relații: “Ceea ce nu pot să spun în față, cânt”

Irina Rimes a făcut o dezvăluire despre fostele relații. Jurata de la Vocea României a recunoscut că transpune în versuri ceea ce nu le poate spune oamenilor în față.
01.09.2022 | 19:22
Irina Rimes dezvaluire despre fostele relatii Ceea ce nu pot sa spun in fata cant
Irina Rimes, dezvăluire despre fostele relații. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Irina Rimes a vorbit despre melodiile sale, despre care spune că sunt inspirate din fostele relații. Cântăreața a vorbit și despre noul sezon Vocea României.

Irina Rimes, dezvăluire despre fostele relații

Cântăreața are o relație de aproape doi ani cu un bărbat francez și este foarte fericită alături de acesta.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Vocea României compune versuri bazate pe experiențele din viața ei personală.

Deși acum compune piese ceva mai “vesele”, Irina Rimes recunoaște că se gândește la întâmplările și relațiile din trecut atunci când își scrie textele pentru melodii.

Artista a scris multe melodii până acum și recunoaște că are destule pe care le-ar putea lansa în viitor.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt bine deja de vreo doi ani, adică nu văd nicio problemă, scriu în continuare, scriu despre aceleași chestii, uneori îmi imaginez, uneori scriu din trecut, scriu din experiențele anterioare.

Am piese o grămadă scrise de atunci, îmi ajung încă de trei albume pe viitor, deci nu cred că duc lipsă de așa ceva. Și, ce-i drept, acum scriu piese mai vesele!”, a declarat Irina Rimes pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Pro TV nu reușește să comunice foarte bine cu oamenii. Din acest motiv își transpune emoțiile în melodiile pe care le scoate. Vedeta cântă ceea ce nu poate spune în față.

Un exemplu este melodia “Nu știi tu să fii bărbat”, lansată în 2018.

“Da, eu am avut și nevoia asta de a spune tot ce simt, pentru că eu am o comunicare foarte proastă cu oamenii în general, sunt destul de reținută în ceea ce privește comunicarea.

ADVERTISEMENT

Și atunci ceea ce nu pot să spun în față, cânt! Așa am făcut piesa ‘Nu știi tu să fii bărbat’ și a mers, a funcționat, și-a atins exact scopul!”, a adăugat vedeta pentru sursa citată.

Artista a primit mesaje de la persoane din trecut care și-au dat seama că despre ele erau anumite melodii.

Irina Rimes, despre noul sezon Vocea României

Irina Rimes face parte din juriul emisiunii Vocea României și în acest sezon, alături de Smiley, Theo Rose, Tudor Chirilă și Denis Roabeș, solistul de la The Motans.

Vedeta a spus despre noul său coleg de la masa juriului că este “un adversar care îmi e prieten și asta e o problemă!”.

Cântăreața a spus că noul sezon al emisiunii va fi unul “puternic”. Concurenții au venit bine pregătiți după trei ani de pauză.

Emisiunea va fi difuzată la Pro TV începând din 9 septembrie.

ADVERTISEMENT