Life

Irina Rimes, în lacrimi pe scenă, de față cu zeci de mii de fani – FOTO/VIDEO

30.06.2020 | 08:00
Irina Rimes in lacrimi pe scena de fata cu zeci de mii de fani  FOTOVIDEO
Irina Rimes a susținut un concert Drive-in a Romexpo
ADVERTISEMENT

Irina Rimes a avut un moment sensibil pe scenă, la Romexpo, unde a început să plângă de față cu toată lumea.

Artista din Republica Moldova s-a emoționat la scurt timp după ce a început să cânte, după ce fanii au reacționat la melodiile sale.

ADVERTISEMENT

După o perioadă lungă în care nu a putut urca pe scenă din cauza pandemiei cu noul coronavirus, Irina Rimes a cântat la Romexpo, unde a avut zeci de mii de oameni prezenți la spectacol.

Irina Rimes, în lacrimi pe scenă, într-un concert drive-in

Jurata de la ”Vocea României” a fost copleșită de reacția admiratorilor săi, care au cântat în cor cu ea piesele care au consacrat-o. Ce-i drept, din mașină.

ADVERTISEMENT

Vedeta TV la The Concert Drive-in, unde fanii săi au putut să o asculte live din autoturisme. De altfel, în momentul în care a început să cânte, Irina Rimes a primit și multe claxoane din partea celor prezenți. De această dată, sunetul nu a fost unul scandalos, ci de bucurie, semn că cei prezenți se bucură de vocea artistei, dar și de piesele ei.

Irina Rimes a lăcrimat pe scenă din cauza emoțiilor. FOTO: INSTAGRAM
Irina Rimes a lăcrimat pe scenă din cauza emoțiilor. FOTO: INSTAGRAM

La un moment dat, în timp ce se afla pe scenă, Irina Rimes a avut un moment în care și-a lăsat capul în jos, și-a pus mâna la ochi, iar asta pentru a-și acoperi lacrimile de emoții. Fanii prezenți au observat scena, iar un fotograf a surprins momentul. Aristia a postat imaginea cu pricina pe Instagram, unde a primit mii de like-uri.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

@theconcert.oficial @radu.taca @comaroni @comaroni.andrei @bubucernea @leonseamster

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on


Irina Rimes se numără printre cele mai cunoscute artiste de la noi, însă și printre puținele voci venite din Republica Moldova care au făcut performanță muzicală în România. Ea se alătură lui Carla’s Dreams, dar și trupei The Motans, artiști din Republica Moldova care au devenit celebri pe meleagurile noastre.

Irina Rimes, o viață cu suișuri și coborâșuri

Artista a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani, însă înainte să aibă piese de succes, ea compunea melodii pentru alți artiști pentru a se întreține. A fost căsătorită cu un bărbat pe nume Andi Bănică, dragostea vieții ei, de care s-a despărțit după ce a înșelat-o cu o femeie pe nume Nina, de profesie contabilă, împreună cu care are și un copil.

ADVERTISEMENT

În prezent, ea are o relație de iubire cu artistul de muzică trap Killa Fonic.

Cântăreața a fost numită ambasador onorific al Zilei Naționale dedicate sculptorului Constantin Brâncuși. Decizia a fost una dur criticată atât de români, cât și de mulți artiști.

ADVERTISEMENT