Life

Irina Rimes, marcată după ce și-ar fi surprins soțul cu amanta! Ce spune despre iubitul francez: “Nu mai cred nimic”

Irina Rimes a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul său și a mărturisit că nu știe dacă acesta este alesul. Mai mult, cântăreața a dat de înțeles că s-a mai înșelat în trecut în privința bărbaților din viața ei.
16.06.2022 | 13:42
Irina Rimes marcata dupa ce siar fi surprins sotul cu amanta Ce spune despre iubitul francez Nu mai cred nimic
Irina Rimes, marcată după ce și-ar fi surprins soțul cu amanta! Foto Instagram / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Rimes a făcut dezvăluiri despre viața sa personală. Artista a fost întrebată dacă crede că iubitul ei francez este sau nu alesul. Iată ce a răspuns!

Ce a răspuns Irina Rimes întrebată dacă iubitul ei francez este alesul

Irina Rimes a vorbit despre relația pe care o are acum,  cu francezul David Goldcher.  Cei doi se iubesc din iarna anului trecut.

ADVERTISEMENT

Totuși, întrebată dacă iubitul ei francez este bărbatul vieții sale și alesul, Irina Rimes s-a ferit să dea un răspuns și chiar a spus că nu știe.

Vedeta a spus la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV că a mai crezut și în trecut că bărbatul alături de care avea o relație de iubire este alesul și s-a dovedit că s-a înșelat, așa că acum nu mai crede nimic și doar se bucură de relația pe care o are.

ADVERTISEMENT

„Nu știu să spun (n.r. dacă el e alesul). Așa am crezut de multe ori, de aceea, nu mai cred nimic, pur și simplu trăiesc”, a spus vedeta.

Vedeta a mărturisit ce face atunci când se simte copleșită de viață și de presiunile din industria muzicală. Mai mult, ea a mărturisit că lucrează la un album în limba nativă a iubitului său.

ADVERTISEMENT

„Îmi aduc aminte cine sunt, ce am realizat până acum, familia, iubirea, prietenii. Fericirea se poate construi. Mereu am găsit motivele să fiu fericită. Uneori, nu le vedeam. 

Nu prea îmi place să vorbesc despre viitor, ci să fac. Pregătesc proiecte mari, un album în limba franceză”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes, căsnicie eșuată. Artista ar fi fost înșelată

Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică un an de zile. Îl credea pe acesta iubirea vieții sale, dar până la urmă, cei doi și-au dat seama că nu se potrivesc și vor să își trăiască separat viețile.

La cel moment dat, s-a spus în presă că bărbatul ar fi părăsit-o pe artistă pentru o altă femeie și chiar a lăsat-o gravidă pe aceasta, de două ori și artista chiar i-ar fi surprins pe cei doi în momente tandre.

Nimic mai neadevărat, a susținut Irina Rimes, care a spus că în relația ei trecută nu a fost vorba de înșelat.

„Pentru că oamenii se schimbă la un moment dat în viaţă, vor altceva. Din păcate, suntem făcuţi să căutăm mereu altceva. Nu e nimic adevărat din ce s-a scris.

Nimic, nimic. Zero, zero. E o poveste. Nu ştiu cine a spus povestea asta, nu ştiu care a fost interesul acestei persoane.

Pur şi simplu, la un moment dat ne-am gândit să căutăm alte lucruri în viaţă, dar ne-am despărţit frumos, normal, ca doi oameni maturi”, a povestit Irina, în podcastul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT