Life

Irina Rimes, pregătită să devină mămică? “Dacă este băiețel…”

01.03.2021 | 18:40
Irina Rimes pregatita sa devina mamica Daca este baietel
ADVERTISEMENT

Irina Rimes pare să aibă planuri mărețe de viitor. Artista originară din Republica Moldova le-a făcut o mare surpriză celor care o apreciază și în mediul virtual. Vedeta de la Vocea României a făcut dezvăluiri neștiute, odată cu revenirea ei în țară.

Solista de 29 de ani a stat petrecut ceva vreme în Franța, acolo unde s-a bucurat de mai multe momente unice, împreună cu noul ei iubit. Deși mulți au întrebat-o în nenumărate rânduri dacă s-a mutat în această țară, alături de cucerirea ei amoroasă, artista a făcut recent lumină și legat de acest aspect personal.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes a susținut că deși a fost total cucerită de clipele petrecute la Paris, nu dorește încă să facă un pas atât de mare. În schimb, în cele mai noi filmulețe postate de ea pe InstaStory, i-a pus pe fanii săi pe gânduri, în ceea ce privește o altă etapă foarte însemnată. Vedeta a vorbit cât se poate de sincer despre rolul de mămică.

Irina Rimes, pregătită să devină mămică? “Dacă este băiețel…”

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate soliste din tânăra generație și mulți dintre cei care o îndrăgesc ar dori cu siguranță să o vadă și în ipostazele de graviduță. Celebră și datorită rolului său la masa juriului de la Vocea României, artista a avut un moment de maxima sinceritat, într-o postare pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit liber despre numele pe care le preferă pentru copii, și nu s-a sfiit deloc să recunoască ce preferințe are la acest capitol. Dacă va aduce pe lume un băiețel, artista se gândește să apeleze la un nume inedit, cu o proveniență rusească.

Artista pare să fie în continuare legată de originile sale și are preferințe aparte când vine vorba despre numele bebelușului. Mai mult, ea pare să își dorească foarte tare un băiețel, fiind de părere că va folosi numele de “Elijah”, derivat de la rusescul “Ilya”.

ADVERTISEMENT
Irina Rimes, pregătită să devină mămică Dacă este băiețel...
Irina Rimes a mărturisit cum ar dori să se numească bebelușul ei (sursă foto: Instagram)

“Mie îmi place foarte mult numele Elijah și m-am gândit că dacă vreodată o să am un băiețel o să îi pun numele de Elijah. Totul a început de la Ilya, varianta rusească a numelui Ilie. Dar mă gândesc că dacă va fi francez, băiatul la școală o să aibă probleme, o să facă lumea mișto de el.

Dar acum că am făcut schimbul la Elijah, mi-am imaginat-o pe mama, vara la țară, când se duce copilul vara în vacanță: «Elijah, Elijah, treci din ogradă. Nu ai putut să pui și tu un nume normal copilului ăstuia, nici nu știu cum se pronunță»”.

ADVERTISEMENT

Apoi, presupunând că bunelul lui va fi francez și pentru că are un simț al umorului, va întreba dacă pe copil așa îl va chema, în fiecare zi. Cred că tot Ilie o să îl cheme”, a susținut Irina Rimes, pe Instagram.

ADVERTISEMENT