Life

Irina Rimes, prinsă în timp ce era sărutată în mașină. Jurata de la Vocea României nu a scăpat de fostul iubit – Foto

10.07.2020 | 09:35
Irina Rimes prinsa in timp ce era sarutata in masina Jurata de la Vocea Romaniei nu a scapat de fostul iubit  Foto
Cântăreața și jurata Pro TV, Irina Rimes. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Irina Rimes a fost surprinsă în timp ce fostul iubit a dat năvală peste ea în mașină și a început să o sărute, deși vedeta a opus rezistență, în primă fază.

Deși nu pra voia să-i răspundă avansurilor chiar în văzul lumii, cântăreața a renunțat și l-a lăsat pe ex-ul să o întrețină cu mai multe momente tandre.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Vocea României nu s-a mai uitat cine este în jurul ei și i-a răspuns avansurilor fostului iubit chitarist.

Irina Rimes, în sărutări cu fostul iubit

Cântăreața și fostul iubit, Cristi Comaroni, și-au reluat relația după un an în care au stat despărțiți. Cei doi au venit dintr-un apartament din zona de Nord a Bucureștiului, iar apoi s-au îndreptat spre un magazin de muzică din zona Sălii Palatului.

ADVERTISEMENT

Atât Irina Rimes, cât și Cristi au coborât în aceeași zonă, iar la plecare, surpriză, tânărul chitarist a tăbărât pe artistă cu sărutări fierbinți. Cântăreața nu prea a fost de acord la început, însă s-a lăsat dusă de val.

Din câte se pare, cei doi formează cel mai nou cuplu, semn că dragostea dinte ei nu s-a stins nici acum, la un an de la despărțire, după ce vedeta a avut o relație și cu Kila Fonic.

ADVERTISEMENT
Cancan a publicat imagini cu Irina Rimes în timp ce se săruta cu fostul iubit. Foto: Cancan.ro
Cancan a publicat imagini cu Irina Rimes în timp ce se săruta cu fostul iubit. Foto: Cancan.ro

Irina Rimes a fost înșelată și a divorțat

Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică, de care a divorțat după ce bărbatul a înșelat-o cu o contabilă care i-a făcut primul copil.

După relația eșuată cu Andi, vedeta s-a aruncat în brațele artistului Killa Fonic. Ea a mai avut o relație și cu Cristi Comaroni, o tânără speranță a muzicii, chitarist de meserie.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost numită ambasador onorific al Zilei Naționale dedicate sculptorului Constantin Brâncuși. Decizia a fost una dur criticată atât de români, cât și de mulți artiști.

” Noi ne iubeam, dar la distanță și am zis că nu vom fi împreună, că nu avem cum. El e acolo, eu sunt aici. M-am îndrăgostit de București, arhitectural. Țin minte că mă ducea Andi pe străzile orașului vechi și eram ca un copil care merge la zoo și vede tot felul de animăluțe, pentru prima oară”, a declarat Irina Rimes, după ce s-a despărțit de fostul soț.

Divorțul de Andi a făcut pe Irina să intre în depresie, iar asta pentru că bărbatul fusese marea ei dragoste, iar faptul că a înșelat-o a constituit o mare pierdere pentru ea. Vedeta a dezvăluit că ea și fostul soț au trăit în condiții de sărăcie, însă împreună au ajuns la un anumit nivel, de aceea Irina Rimes a fost atât de afectată de separarea de Andi.

ADVERTISEMENT