Video

Irina Shayk, la brațul lui Bradley Cooper, la doi ani de la despărțire

Irina Shayk și Bradley Cooper au fost văzuți plimbându-se împreună, la aproape doi ani de când și-au anunțat despărțirea. În urmă cu trei luni, fotomodelul a avut o relație de scurtă durată cu Kanye West.
16.11.2021 | 19:56
Irina Shayk la bratul lui Bradley Cooper la doi ani de la despartire
Bradley Cooper, Irina Shayk, surprinși împreună, fără fiica lor, la doi ani de la despărțire. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Irina Shayk s-a afișat la brațul lui Bradley Cooper, fostul său iubit, la aproape doi ani de la despărțire. Cei doi au avut o relație în trecut, în urma căreia au și o fetiță, pe Lea. Imaginile surprinse de paparazzi vin la trei luni după ce în presă s-a scris despre aventura pe care fotomodelul a avut-o cu rapperul Kanye West.

Irina Shayk și Bradley Cooper s-au împăcat?

Vestea destrămării cuplului Irina Shayk -Bradley Cooper din anul 2019 i-a întristat pe admiratorii celor doi. Acum, modelul și actorul au fost surprinși în timp ce se plimbau împreună, în Manhattan. Bradley Cooper a zâmbit pe tot parcursul plimbării, iar Irina a mers la brațul lui, bucurându-se unul de compania celuilalt.

ADVERTISEMENT

Amândoi au fost îmbrăcați lejer. Bradley Cooper a purtat o pereche de pantaloni albaștri, un hanorac negru, peste care a pus un sacou, iar în picioare, o pereche de încălțări sport, gri. Irina a ales și ea o ținută simplă.

Ea a îmbrăcat pantaloni negri, largi, o cămașă albă și un sacou lung până peste genunchi, negru. Fotomodelul și-a accesorizat ținuta cu niște pantofi sport albi și o geantă cu lanț gros, auriu. Nelipsită a fost mască de protecție.

ADVERTISEMENT

Cei doi au mai fost văzuți împreună după despărțire, dar atunci era prezentă și fiica lor, Lea, în vârstă de patru ani.

 

Irina a vorbit, într-un interviu acordat revistei ELLE, în luna august, despre felul în care ea și Bradley Cooper au ales să o crească pe Lea.

ADVERTISEMENT

”Niciodată nu am înțeles termenul de co-parenting. Când sunt cu fiica mea, sunt 100% mamă, iar când ea este cu tatăl ei, el este 100% tată.”, a spus atunci modelul.

Irina Shayk a avut o aventură cu rapperul  Kanye West

În urmă cu trei luni, la scurt timp după despărțirea lui Kanye West de Kim Kardashian, el și fotomodelul Irina Shayk au fost văzuți împreună la Paris.

ADVERTISEMENT

Kanye și Irina s-au cunoscut în urmă cu zece ani, când fotomodelul a jucat rolul unui înger într-un videoclip muzical de-al cântărețului.

La scurt timp după plimbarea din Paris, Kanye West și Irina s-au despărțit. O sursă a declarat atunci, pentru revista PEOPLE, că relația celor doi nu a fost ceva serios.

Motivul? Rapperul ar fi decis să pună capăt idilei. Conform sursei citate, nu avea timp pentru o relație, pentru că voia să se concenteze pe copiii și pe cariera muzicală.

 

ADVERTISEMENT