Fotbal international

Irina Shayk despre Cristiano Ronaldo: “M-a înșelat cu sute de femei”

18.12.2018 | 15:20

Cristiano Ronaldo a înșelat-o pe Irina Shayk de câte ori a avut ocazia. Fotomodelul rus a făcut dezvăluirile pentru presa din Italia. În cei 5 ani cât au fost împreună cei doi, fotbalistul a exasperat-o cu infidelitățile sale pe frumoasa rusoică. “Am fost cinci ani împreună și s-au scris multe pe marginea separării noastre. Am vorbit și am scris destul despre povestea noastră, dar realitatea este că Ronaldo m-a înșelat cu sute de femei. Acesta este motivul despărțirii”, a declarat Irina Shayk pentru o publicație din Italia.

Irina Shayk a avut o raleție de 5 ani cu fotbalistul care evolua atunci pentru Real Madrid. Cei doi au ținut prima pagină a tabloidelor din întreaga lume, iar la un moment dat s-a vorbit chiar și de o eventuală căsătorie a celor doi. Escapadele lui Cristiano Ronaldo au dus la destrămarea cuplului. „Consider că o femeie se simte urâtă când alături de ea se află bărbatul nepotrivit. Eu mă simţeam urâtă şi nesigură pe mine”, a spus Irina Shayk pentru o publicație italiană.

Irina Shayk, fotomodelul care a stat 5 ani alături de Cristiano Ronaldo

Mărturia Irinei Shayk despre relația cu Cristiano Ronaldo: “M-a înșelat cu sute de femei”

După despărțirea de Cristiano Ronaldo, care a devenit oficială în ianuarie 2015, Irina Shayk l-a cunoscut pe actorul american Bradley Cooper. De atunci cei doi formează un cuplu. Pe 21 martie 2017 Irina Shayk a dat naștere primului copil al cuplului, o fetiță pe nume Lea de Seine, care s-a născut la Los Angeles.

Irina Shayk și Cristiano Ronaldo la decernarea Balonului de Aur în 2013

Cristiano Ronaldo nu a plâns prea mult după Irina. Fotbalistul a avut mai multe aventuri înainte să o cunoască pe actuala logodnică,  Georgina Rodriguez. Kim Kardashian, Raffaella Fico, Andressa Urach, Cristina Buccino și Cassandra Davis au fost toate pe lista femeilor cu care Cristiano Ronaldo a avut aventuri de cel puțin o noapte.

  • 5 ani au fost împreună Cristiano Ronaldo și Irina Shayk