Life

Irina Shayk și Kanye West sunt împreună? O nouă relație suprinzătoare în showbiz-ul internațional!

Ar putea fi bomba mondenă a anului! Irina Shayk și Kanye West ar putea forma cel mai nou cuplu din showbizul internațional. Ce scrie presa din afară?
01.06.2021 | 18:32
Irina Shayk și Kanye West sunt împreună? O nouă relație suprinzătoare în showbiz-ul internațional!
Irina Shayk și Kanye West ar fi împreună. Foto: Instagram/ justjared.com
ADVERTISEMENT

Irina Shayk și Kanye West au fost cuplați de presa mondenă din străinătate de ceva timp încoace. Cât de adevărate sunt zvonurile despre relația lor?

Mai multe tabloide din străinătate dau ca sigură informația potrivit căreia Irina Shayk ar fi noua parteneră a lui Kanye West.

Chiar dacă nu există deocamdată nicio probă care să certifice acest zvon, au apărut câteva detalii despre cei în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Până ce vor apărea fotografii cu ei (poate se vor feri atât de bine încât nu vom vedea repede niște poze), site-urile din străinătate oferă câteva imformații știute de puțin despre ei.

Irina Shayk și Kanye West, împreună?

Mai exact, Irina Shayk și Kanye West se cunosc de mai bine de 10 ani. Relația lor de prietenie, la început strict profesională, a început în urmă cu câțiva ani când modelul rus a participat la unul din videoclipurile rapperului.

ADVERTISEMENT

Irina a apărut în clipul super-hit-ului „Power” alături de manechine. Atunci s-ar fi cunoscut mai bine cei doi, amândoi fiind pe culmile succesului în domeniile lor.

În respectiva melodie, Kanye chiar îi dedică anumite versuri Irinei. Pe lângă asta, Irina a defilat pentru firma sa de haine la lansarea colecției toamnă-iarnă 2012/2013, notează Antena 3 Spania.

ADVERTISEMENT

Cârcotașii au mai observat că fotomodelul poartă des haine semnate de Kanye West. Unii spun că este vorba strict despre o promovare, vedeta fiind recompensată pentru că face reclamă creațiilor sale. Nu se întâmplă asta întotdeauna, după cum veți afla.

Ceea ce a atras atenția tuturor a fost o apariție recentă a Irinei Shayk, care purta un tricou cu o însemnătate specială.

ADVERTISEMENT
irina shayk kanye west
Mai multe publicații din străinătate vuiesc pe marginea relației dintre Irina Shayk și Kanye West. Foto: Daily Star/ Screen Rant/ PerthNow

Divorțul de Kim Kardashian, unul plin de controverse

Aceasta s-a îmbrăcat de curând cu o creație specială a lui Kanye pentru Balenciaga în onoarea regretatului rapper DMX. Mulți spun că acest omagiu Irina l-a adus, de fapt, față de așa-zisul ei iubit. Promovarea produsului a fost complet gratuită.

Kanye West și fosta lui nevastă, Kim Kardashian, au fost cuplați cu tot felul de nume celebre din industria de entertainment de când au divorțat.

ADVERTISEMENT

Nu de mult, Kimberly a fost cuplată cu Maluma de presă, iar mulți au convingerea că toate aceste zvonuri sunt alimentate chiar de ei pentru că trăiesc din publicitate.

Despărțirea dintre cei doi nu a fost una ușoară. Kanye a lansat o serie de acuzații care mai de care mai bizare la adresa familiei manechinului. A spus inclusiv că a vrut să îl omoare și să îl bage la nebuni.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri