Fotbal international

Irina, soția fotbalistului Mykola Moroziuk, e președinte la FC Lion. Blonda face senzație la echipă. “Suntem mândri cu o astfel de leoaică!” GALERIE FOTO

03.11.2019 | 15:36
Irina și Mykola Moroziuk. Tânăra este noul președinte al celor de la FC Lion
ADVERTISEMENT

Irina Moroziuk, soția internaționalului ucrainean Mykola Morozyuk, este noul președinte al echipei FC Lion din Lvov. Aceasta a fost deja prezentată la formația care evoluează în eșaloanele inferioare ale țării vecine. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Irina, soția fotbalistului Mykola Moroziuk, e președinte la FC Lion

Irina Moroziuk a participat la conferința de presă a clubului FC Lion din Lvov, iar oficialii echipei au avut numai cuvinte de laudă la adresa soției internaționalului Mykola Moroziuk. “Este singura femeie preşedinte din fotbalul de club ucrainean. Suntem mândri să avem printre noi o astfel de leoaică. Cu un aşa preşedinte nu avem voie să fim pe locul doi sau trei, i-am promis că vom lupta pentru victorie la fiecare meci” sună comunicatul clubului din Lvov pe o reţea de socializare.

ADVERTISEMENT

Aceasta a oferit și ea o primă reacție după ce a fost numită președintele echipei FC Lion. “Leii mei, este o mare onoare pentru mine de a fi preşedintele acestei echipe. Avem obiective importante, victoriile ne aşteaptă“, a spus tânăra în vârstă de 30 de ani.

Irina Moroziuk a pozat provocator

Irina nu este străină de lumea fotbalului. Aceasta este soția lui Rizespor, Mykola Moroziuk (31 de ani), cel care a bifat 14 selecții la echipa națională a Ucrainei. Mykola este cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro și evoluează pe postul de fundaș dreapta. Acesta a mai trecut pe la echipe precum UFK Lviv, Dinamo Kiev, Dnipro, Obbolon, Kryvbas, Metalurg D. și Rizespor.

ADVERTISEMENT