Life

Irina, soția lui Răzvan Fodor, a făcut marele anunț: ”Încă o fetiță în casa noastră”

21.10.2020 | 16:06
Irina sotia lui Razvan Fodor a facut marele anunt Inca o fetita in casa noastra
Irina, soția lui Răzvan Fodor, a făcut marele anunț: ”Încă o fetiță în casa noastră”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor și Irina se numără printre cuplurile care au parte de o căsnicie longevivă. Prezentatorului show-ului „Burlacul” și soția sa sunt împreună de mai bine de 10 ani și au o fetiță în vârstă de 9 ani, iar recent au făcut marele anunț despre un nou membru în familia lor.

Vestea i-a luat prin surprindere pe fani care se așteptau să afle că Irina este însărcinată pentru a doua oară când, de fapt, adevărul este cu totul altul. Soții au cedat insistențelor fetiței lor și au cumpărat un animal de companie. Este vorba de un câine din rasa Terra Nova.

ADVERTISEMENT

Cățelușa de culoare neagră a primit numele Luna, Răzvan Fodor fiind extrem de mândru de noul membru al familiei. Patrupedul s-a integrat de minune, câștigătorul competiției „Asia Express” mărturisind în mediul online că în cele din urmă a „lăsat garda jos”.

Irina și Răzvan Fodor, un nou membru în familie. Și-au luat cățel

După 3 ani de negocieri, multă documentare și multe gânduri, am lăsat garda jos în fața argumentelor. Luna, bine ai venit în familia noastră!”, a scris Răzvan Fodor pe contul de Instagram, în dreptul unei filmări cu cățelușa.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, soția celebrului prezentator de la Antena 1 s-a declarat extrem de fericită de venirea noului membru în sânul familiei. Având în vedere că animalul este de sex feminin, Răzvan Fodor se află în inferioritate, fiind înconjurat numai de femei.

„Încă o fetiță în casa și familia noastră! O să punem creierii lui Răzvan pe bigudiuri!”, a fost mesajul transmis de Irina Fodor în mediul online, vizibil amuzată de lucrurile care urmează să se întâmple în locuința lor.

ADVERTISEMENT

Cățelușa în vârstă de 10 săptămâni a fost primită cu brațele deschise de Irina și fiica sa, Diana, care își dorea de foarte mult timp un animal de companie.

Fanii s-au declarat încântați la rândul lor, unii întrebându-se care a fost motivul pentru care a ales rasa respectivă.

ADVERTISEMENT

„Ce frumos este ❤️❤️”, „Și noi suntem în aceeași situație…”, „Fără cuvinte”, „Ți-ai luat urs?”, sau „Să vă trăiască ursul”, sunt doar câteva dintre comentariile primite din partea fanilor.

ADVERTISEMENT
Tags: