News

Irina Tănase, adevărul despre nunta cu Liviu Dragnea: “Nu va fi în secret”. Dezvăluiri exclusive făcute de iubita fostului lider PSD

Irina Tănase (29 ani), iubita fostului președinte al PSD, face dezvăluiri, în exclusivitate pentru FANATIK, despre mult discutata nuntă cu Liviu Dragnea (58 ani).
15.10.2021 | 18:07
Irina Tanase adevarul despre nunta cu Liviu Dragnea Nu va fi in secret Dezvaluiri exclusive facute de iubita fostului lider PSD
Irina Tănase recunoaște că nu a fost cerută în căsătorie de Liviu Dragnea. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Tănase, tânăra care a ajuns – conform declarațiilor făcute chiar de Liviu Dragnea – să-l întrețină pe fostul baron de Teleorman, după ce a ieșit din închisoare și averea i-a fost pusă sub sechestru, vorbește despre posibilitatea oficializării relației la Starea Civilă. Mult mai tânăra, frumoasa, joviala și abila în afaceri, Irina Tănase a dezvăluit, pentru FANATIK, adevărul despre nunta cu Liviu Dragnea, bărbatul cu care s-a cunoscut în 2013, pe când avea 21 de ani.

Iubita lui Liviu Dragnea ne-a mărturisit că, deși discuția despre căsătorie a fost purtată în cuplu, politicianul nu a cerut-o încă de soție, ca la carte, cu inel și tot tacâmul.

ADVERTISEMENT

Irina Tănase, despre nunta cu Liviu Dragnea: “Nu m-a cerut încă”

“E foarte simplă situația: pe mine nu m-a cerut încă! Despre căsătorie noi am vorbit de-a lungul anilor, dar nu am avut această discuție acum. Nu există nicio cerere, deci nu cred că există, în viitorul apropiat, nicio oficializare.
Sunt convinsă că, atunci când o să se întâmple, sigur o să aflați, că nu va fi ceva în secret.”, a declarat Irina Tănase, pentru FANATIK.

Liberarea condiționată din penitenciar a lui Liviu Dragnea, în 15 iulie 2021, după ce a executat 2 ani și două luni din condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, nu a adus, se pare, liniștea în viața fostului lider PSD.

ADVERTISEMENT

Pe lângă problemele medicale cu care se confruntă Liviu Dragnea și pe care le-a invocat și în instanță, de-a lungul timpului, Irina Tănase dă de înțeles că acesta se află încă în proces de readaptare la viața în libertate și nu a uitat “situația îngrozitoare” în care s-a aflat după gratii.

Condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare, în mai 2019, Dragnea a executat mai mult de jumătate din pedeapsă și, în prezent, se luptă să-și reabiliteze imaginea, să revină în politică și să se asigure că scapă de afecțiunile medicale.  Conform tinerei Irina Tănase, atât ea, cât și politicianul așteaptă momentul potrivit pentru a trăi “cea mai frumoasă zi din viață”.

ADVERTISEMENT

“Nu prea avem cum să facem lucrurile așa. Trebuie întâi să se readapteze, să-și rezolve lucruri, nu poți să sari direct dintr-o situație îngrozitoare în cea mai mai frumoasă zi din viața ta. Lucrurile se fac așa, cu răbdare, în timp. Plus că vine iarna, e urât, cine ar vrea așa ceva?”, a declarat Irina Tănase, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Irina Tănase, cu ochii pe Liviu Dragnea și pe Denise Rifai

Duminică, 17 octombrie, Liviu Dragnea este invitat în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” care va fi difuzată, începând cu ora 22:45, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

“Ce gust are puterea?”, “Ați dat ordin să fie bătuți românii pe 10 august?”, “Ați amenințat-o cu moartea pe Gabriela Vrânceanu Firea?”, “Este Viorica Dăncilă premierul ales de iubita dumneavoastră?”, “Câți bani de buzunar vă dă iubita?”, “I-ați interzis fostei soții să participe la nunta fiului dumneavoastră?”, “De câte ori ați mințit să vă atingeți scopul?”, “Credeți că mai aveți vreo șansă în politică?”, sunt doar câteva dintre întrebările adresate de Denise Rifai lui Liviu Dragnea, iar Irina Tănase ne-a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare să vadă emisiunea.

“Și eu sunt curioasă să văd ce s-a întâmplat în emisiune. Cred că o să fie bună!”, a spus Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, pentru FANATIK.

Liviu Dragnea, intervenție la coloană: “A stat o săptămână întins, nu a fost simplu deloc”

Despre problemele medicale ale lui Liviu Dragnea a vorbit și Codrin Ștefănescu care a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că starea de sănătatea a bunului său prieten, grav afectată în detenție, este mult mai bună.

”Liviu a avut probleme grave la coloană, cu o vertebră care apăsa pe un nerv, dar acum e mult mai bine. El se simțea rău dinainte de încarcerare, trebuia să facă o operație. Din fericire, în ultimii ani medicina a avansat, așa că doctorii i-au făcut recent trei intervenții secundare, care au reglat lucrurile. A trebuit să stea o săptămână întins, nu a fost simplu deloc”, a declarat fostul deputat.

ADVERTISEMENT