Life

Irina Tănase, anunţ surprinzător după despărţirea de Liviu Dragnea: “Sper să se întoarcă, să continuăm”

Irina Tănase a făcut un anunț surprinzător după despărțirea de Liviu Dragnea. Tânăra a vorbit despre relația pe care are cu fostul șef PSD și ar vrea ca lucrurile să se rezolve între ei.
09.12.2021 | 23:26
Irina Tanase anunt surprinzator dupa despartirea de Liviu Dragnea Sper sa se intoarca sa continuam
Irina Tănase, declarații după despărțirea de Liviu Dragnea. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Irina Tănase a făcut declarații neașteptate după despărțirea de Liviu Dragnea. În urmă cu câteva zile, tânăra a negat că între ea și fostul șef PSD s-ar fi terminat lucrurile.

De data aceasta, blondina i-a cerut politicianului, printr-o declarație publică, să o asculte. Irina vrea să-i dovedească acestuia că este nevinovată și că multe lucruri care s-au scris recent nu sunt reale.

ADVERTISEMENT

Tânăra a vorbit despre relația cu Liviu Dragnea, cu care este împreună de ani buni. Irina Tănase susține că i-a fost întotdeauna fidelă controversatului politician.

Irina Tănase, despre despărțirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase a făcut declarații după despărțirea de Liviu Dragnea. Blondina a recunoscut că este o perioadă foarte grea pentru ea și vrea să-i demonstreze bărbatului iubit că este nevinovată și că niciodată nu i-a fost infidelă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a primit un SMS de la Liviu Dragnea cu conversațiile făcute publice, după care nu l-a mai putut contacta. Irina simte că nu se poate apăra atâta timp cât nu este ascultată.

„Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat.

ADVERTISEMENT

Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale.

(…)  Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege.

ADVERTISEMENT

Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament.”, a declarat Irina Tănase pentru Gândul.ro.

Deși nu este adepta aparițiilor publice, Irina Tănase a preferat această modalitate pentru că altfel nu știa cum să i se adreseze lui Liviu Dragnea.

„N-am agreat niciodată aparițiile publice, mesajele prin intermediul presei, dar aceasta este singura formă prin care mă pot adresa lui. Și vreau să fiu împăcată că am putut face totul pentru a-l readuce înapoi.

Când vine vorba despre bărbatul iubit, despre Liviu, renunț la orgolii. Îl iubesc și îl aștept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm! Nu îmi e frică de cuvinte, nu mă feresc de ele”, a mai spus Irina Tănase pentru sursa citată.

Irina Tănase vrea doar ca Liviu Dragnea să o asculte și să știe că întotdeauna i-a fost loială.

„Durerea mea este că nu pot vorbi cu Liviu”

Irina Tănase susține că fiecare discuție sau întâlnire pe care a avut-o cu un bărbat a fost inofensivă. Aceasta chiar i-a rugat pe cei care au imagini cu ea și cu un alt bărbat să le publice, ca să demonstreze că nu are nimic de ascuns.

Blondina a mai spus că a intrat în vila lui Codrin Ștefănescu pentru a discuta ceva, dar a ieșit de acolo singură.

„Mi s-a întâmplat să intru în vila lui Codrin Ștefănescu și să rămân acolo două ore, să ies singură de la el. Ar putea fi interpretată și o asemenea întâlnire. Dar Codrin știe ce am discutat atunci și care a fost sensul acelei vizite.

Durerea mea este că nu pot vorbi cu Liviu, să avem o discuție pe marginea informațiilor apărute. Îi cer doar să mă asculte! Și, după discuția noastră, să ia orice decizie consideră că ar fi oportună. Eu nu îi voi obliga niciodată să mă iubească dacă nu mai are puterea să simtă acest lucru”, a mai adăugat Irina.

Tânăra a declarat că nu mai poate mânca sau dormi de o săptămână și se gândește constant la motivele care ar fi putut duce la ruptura dintre ei. Irina Tănase și-a asumat relația cu fostul șef PSD și niciodată nu s-a îndepărtat de el, chiar dacă a fost denigrată doar pentru faptul că cei doi sunt împreună.

Irina a mai spus că Liviu Dragnea este gelos din fire. Tocmai de aceea, blondina s-a îndepărtat de anumiți prieteni, mai ales de bărbați. Despre fostul iubit, cel de dinaintea lui Liviu Dragnea, Irina spune că este căsătorit și că au păstrat doar o relație decentă.

În încheiere, Irina Tănase a spus că are sentimente reale pentru Liviu Dragnea și că își dorește foarte mult ca lucrurile să se rezolve. Nu înțelege de ce unele persoane vor să le facă rău.

ADVERTISEMENT