News

Irina Tănase, despre Liviu Dragnea: “El și-a dăruit viața poporului român”

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a discutat luni, la Antena 3, despre situația fostului lider PSD, aflat acum în închisoare, declarând: "el și-a dăruit viața poporului român și nu spun asta cu ușurință. Au fost multe sacrifici pe toate planurile"
07.06.2021 | 20:50
Irina Tanase despre Liviu Dragnea El sia daruit viata poporului roman
ADVERTISEMENT

De când Dragnea este în penitenciar, Irina este extrem de discretă și a afirmat în eclusivitate pentru FANATIK că nu este însărcinată, dezmințind un zvon care a cirulat pe Internet.

În urmă cu câteva zile, Tribunalul București a respins cererea fostului lider PSD de eliberare condiționată, iar acesta rămâne în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase: “El a suferit foarte mult pentru poporul român”

Răzvan Dumitrescu: “Are cineva interesul să îl țină în închisoare?”

Irina Tănase: “Da.”

Răzvan Dumitrescu: “De ce ar mai avea cineva acest interes? Între timp nu mai e președintele PSD. Crezi că se gândește cineva că ar putea reveni?”

Irina Tănase: “Eu știu că există această teamă a unora din sistem și știu că există acea preocupare ca el să nu iasă afară, această preocupare s-a și văzut. Toate abuzurile la care a fost supus și cum este el tratat, este chinuit, nu e lăsat să își trateze sănătatea.

ADVERTISEMENT

Aceste lucruri nu sunt normale și nu se întâmplă în sistemul de penitenciar. Faci acest lucru pentru șase luni doar dacă vrei ca el să cedeze fizic, psihic, din toate punctele de vedere.

Prioritatea lui când va ieși de acolo este să aibă grijă de sănătate, nu o spun ca să victimizez, acesta este adevărul. Liviu nu se uită la știri.”

ADVERTISEMENT

Răzvan Dumitrescu: “Îl mai interesează ce se întâmplă cu guvernul?”

Irina Tănase: “Nu. El și-a dăruit viața pentru poporul român și nu spun asta cu ușurință, au fost multe sacrificii pe toate planurile. El a făcut tot ce s-a putut pentru acest popor.”

Răzvan Dumitrescu: “Au mai fost colegi de partid care l-au vizitat?”

Irina Tănase: “Da, au mai fost câțiva. Un om care i-a fost loial și îi este loial este Codrin Ștefănescu. Ar mai fi Carmen Dan care, bineînțeles, a fost și pedepsită pentru această loialitate și nu a mai avut un loc pe lista de la parlamentare. Sunt câțiva oameni, nu știu dacă le fac bine că îi nominalizez.”

ADVERTISEMENT

Răzvan Dumitrescu: “Au fost oameni importanți care i-au întors spatele?”

Irina Tănase: “Da. Nu vreau să dau nume, mi se pare că se vede comportamentul lor.”

Răzvan Dumitrescu: “Mulți spuneau că ai fi influențat unele decizii ale lui Liviu Dragnea. Cum răspunzi la asta?”

Irina Tănase: “Nu știu în ce sens aș putea eu să influențez, nu este un bărbat care să fie atât de ușor influențabil. Știu că a fost o acuzație amuzantă că eu aș fi condus PSD-ul, m-am amuzat teribil. La momentul când s-a făcut această declarație aveam 24 de ani.

Eu cred că există o imagine falsă a femeii, soțiile de politicieni, nu am influențat niciodată deciziile lui Liviu Dragnea referitoare la stat.”

ADVERTISEMENT