News

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, este însărcinată? Ce se întâmplă cu iubita fostului lider PSD

04.06.2019 | 08:44
Irina Tanase iubita lui Liviu Dragnea este insarcinata Ce se intampla cu iubita fostului lider PSD

Irina Tănase, iubita fostului lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea și-a mângâiat burtica după ce a ieșit din cabinetul avocatului, Flavia Teodosiu. Acesta a fost însoțită de fiul lui Dragnea, Valentin.

Iubita lui Dragnea, Irina Tănase este însărcinată?

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea are gesturi de graviduță. Zilele trecute a fost surprinsă de  cancan.ro în momentul în care părăsea cabinetul de avocatură al Flaviei Teodosiu, cea care îl reprezintă pe fostul lider PSD. Iubita lui Dragnea era însoțită de fiul acestuia, Valentin.

Irina Tănase a purtat o rochie roz pal, cu buline, lungă care îi punea în valoare forma de invidiat și la un moment dat, și-a mângâiat burtica ducând-ne cu gândul la faptul că ar putea avea în pântece un copil. În drumul spre autoturism, Irina a ținut tot timpul mâna stângă pe abdomen. Însă apropiații cuplului demontează speculațiile pe această temă și vin cu argumente.

Apropiații familiei Dragnea spun că este exclusă varianta unei sarcini și asta pentru că, Irina Tănase a suferit în cursul lunii martie o intervenție chirurgicală care nu i-ar fi permis, sub nicio formă, să rămână însărcinată. Totodată, în momentul în care și-a revenit complet, liderul PSD a avut la rândul lui probleme medicale. Acest lucru s-a întâmplat în luna aprilie. Așadar, matematic este exclus ca iubita lui Dragnea să fie însărcinată.

Irina Tănase nu se mai poate căsători cu Dragnea care este la închisoare
Irina Tănase este însărcinată? A fost văzută mângâindu-și burtica
Sursa foto: viva.ro

Irina și Liviu Dragnea se pregăteau de căsătorie

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea și iubita sa, Irina Tănase urmau să facă nunta anul acesta, dar din păcate planurile le-au fost date peste cap după ce Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive din județul Teleorman. Fostul șef PSD execută pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

Dragnea (56 de ani) a cunoscut-o pe iubita cu 31 de ani mai tânără, Irina (25 ani) pe când aceasta era secretara sa. Relația celor doi durează de 4 ani și logodna cu politicianul a avut loc în anul 2016. Liviu Dragnea a știu să țină departe de ochii presei relația de iubire și s-a ferit să vorbească despre sentimentele pe care le are pentru tânăra, Irina Alexandra Tănase.