News

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, grave probleme de sănătate “Era de moarte”

09.04.2019 | 10:16
Irina Tanase iubita lui Liviu Dragnea grave probleme de sanatate Era de moarte

Liviu Dragnea a provocat mari controverse după ce în urmă cu mai multe zile a ales să se interneze într-un spital privat pentru o problemă de sănătate. Mulți i-au reproșat atunci că nu a ales un spital de stat pentru că nu are încredere în sistemul public medical românesc, dar acum liderul PSD a spus de ce a luat această decizie.

De ce s-a dus Liviu Dragnea la un spital privat

Președintele PSD spune că a ales să se trateze la spitalul privat datorită unui medic de acolo. El spune că are mare încredere în acel doctor, mai ales că acesta a operat-o pe iubita sa, Irina Tănase, iar intervenția chirurgicală a fost una complicată, care i-a salvat viața tinerei.

”M-au acuzat că am fost la un spital privat. M-am dus după medic. Dacă medicul Catană spunea că vine la dispensarul din Saelele, din Teleorman, acolo mă duceam. Am încredere oarbă în omul ăla. A avut o intervenție chirurgicală la Irina pe care puțini oameni din lumea asta puteau să o facă”, a declarat liderul PSD.

Liviu Dragnea a dezvăluit că Irina Tănase a avut o problemă medicală gravă

Ce probleme medicale a avut Irina Tănase, iubita lui Dragnea

Liviu Dragnea a spus că iubita sa a avut o problemă destul de severă la oase, care s-ar fi putut solda cu un deznodământ tragic, dacă intervenția nu ar fi fost executată foarte bune. ”E vorba de o chestiune la oase foarte complicată. Era de moarte dacă nu… În sfârșit, unde zicea, acolo mă duceam”, a spus Liviu Dragnea, la România TV.

Reamintim că președintele PSD, Liviu Dragnea a fost internat în luna martie la spitalul Sanador din Capitală. El a acuzat dureri de spate și ar fi fost diagnosticat cu dublă hernie de disc. “A avut iar o probleme de sănătate, medicii au insistat și aseară a fost internat câteva ore. A mai făcut câteva injecții. Procedura medicală. Sperăm ca totul să fie bine”, spunea secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, la vremea respectivă.