News

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, investiție financiară uriașă. Cât a plătit pentru 3 proprietăți din București și Ilfov

22.06.2020 | 12:28
Irina Tanase iubita lui Liviu Dragnea investitie financiara uriasa Cat a platit pentru 3 proprietati din Bucuresti si Ilfov
ADVERTISEMENT

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, face investiții financiare importante în perioada în care fostul lider al PSD este încarcerat.

Numai în 2019, Irina a scos din conturi peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi.

ADVERTISEMENT

La doar 27 de ani, logodnica politicianului social-democrat și-a deschis un birou de mediator în vara anului trecut, asta după ce anterior a lucrat la stat.

Irina Tănase, investiție uriașă în 3 proprietăți din București și Ilfov

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a investit anul trecut peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi. Achizițiile au fost făcute înainte și după ce Dragnea a intrat la pușcărie, arată o investigație realizată de Rise Project.

ADVERTISEMENT

La finele anului 2019, în luna decembrie, Irina a cumpărat un apartament de 260.000 de euro situat aproape de Casa Poporului. În portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov.

Imobilul de un sfert de milion de euro a fost achiziționat de Irina Tănase la șapte luni după ce Dragnea ajungea în spatele gratiilor pentru angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

ADVERTISEMENT

Apartamentul în cauză are 178 mp si un garaj de 47 de metri patrati – cat o garsoniera mai mare. Acesta dispune de un teren proprietate exclusiva de 250 mp și alți 50 de mp. Locuința este într-un ansamblu de doua clădiri vechi, la 1,4 km de Casa Poporului, într-un cartier de case din sectorul 4.

Sursa citată notează că foștii proprietari s-au angajat prin contract să elibereze locuința la sfârșitul lui martie, anul acesta și au primit banii prin bancă, în ziua parafării contractului.

ADVERTISEMENT

Irina Tănase, venituri modeste

În 2019, Irina Tănase și-a deschis un birou de mediator, asta după ce anterior a lucrat la stat, fiind secretara lui Dragnea.

În declarațiile de avere din acea perioadă, iubita lui Livius Dragnea a trecut doar salariile de bugetar și nu a menționat conturi bancare sau proprietăți.

Contactata de cei de la RISE Project pentru a comenta aceste tranzacții, Irina Tănase nu a dorit să spună de unde a avut banii investiți în cele trei proprietăți.

ADVERTISEMENT