News

Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, la DNA. Un denunț contra politicianului, printre variantele vehiculate

Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a fost prezentă vineri la DNA. Printre variantele vehiculate în presă privind scopul vizitei sale în fața procurorilor este și un un denunț contra politicianului.
21.01.2022 | 12:42
Irina Tanase fosta logodnica a lui Liviu Dragnea la DNA Un denunt contra politicianului printre variantele vehiculate
Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, audiată la DNA. Ce le-ar fi spus Irina Tănase procurorilor. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, a fost audiată, vineri, la sediul DNA.

Aceasta nu a stat foarte mult timp la discuții cu procurorii. Ea a ajuns la sediul instituției însoțită de un avocat și a refuzat să dea detalii cu privire la vizita sa.

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, audiată la DNA. Ce le-ar fi spus Irina Tănase procurorilor

Există informații care spun că Irina Tănase ar fi fost citată telefonic de către procurorii DNA în calitate de martor într-un dosar care îl privește și pe fostul său logodnic, Liviu Dragnea.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la ȘtirileProTv, care citează alte surse, aceasta ar fi depus un denunț împotriva fostului iubit, Liviu Dragnea.

Mai există informații care spun că fosta logodnică a lui Liviu Dragnea are calitatea de martor într-un dosar în care ar fi implicat și Liviu Dragnea.

ADVERTISEMENT

Potrivit BZI, Irina Tănase ar fi fost întrebată de către procurorii DNA despre o locuință pe care a cumpărat-o în urmă cu ceva timp. Procurorii vor să afle de unde a avut bani să cumpere imobilul.

Cei de la DNA doresc să mai știe cum și-a permis tânăra, pe lângă locuință, şi mai multe bunuri de lux, în condiţiile în care, zic ei, nu a lucrat.

ADVERTISEMENT

Irina Tănase, audiată și în decembrie 2020 la DNA

Nu este prima dată când Irina Tănase ajunge la DNA. În decembrie 2020, pe când Liviu Dragnea era după gratii, aceasta a fost audiată ca martor în dosarul TelDrum.

La ieşirea de la DNA, Irina Tănase a spus că nu a dat declaraţii în dosar, pentru că pe vremea aceea avea 8 ani şi, probabil, procurorul de caz a vrut doar să o cunoască.

ADVERTISEMENT

“Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem“, a spus, Irina Tănase, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie, adăugând că aceasta este o ”răzbunare a sistemului”.

Irina Tănase s-a despărțit de Liviu Dragnea la finele anului trecut. În decembrie 2021 s-a vorbit despre faptul că tânăra i-ar fi fost infidelă fostului lider PSD.

ADVERTISEMENT