News

Irina Tănase, martor în cazul Tel Drum! Ce răspunsuri a oferit iubita lui Liviu Dragnea

29.12.2020 | 12:50
Irina Tănase, martor în cazul Tel Drum! Ce răspunsuri a oferit iubita lui Liviu Dragnea
Irina Tănase a fost audiată ca martor. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Irina Tănase a fost audiată ca martor în cazul Tel Drum! Iubita lui Liviu Dragnea, fost președinte al Camerei Deputaților a fost chemată la raport chiar de DNA. 

La ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție, logodnica fostului șef PSD a declarat la Antena 3, că nu a dat declaraţii în dosar.

ADVERTISEMENT

Aceasta a motivat că, la vremea în care avea loc totul, ea abia împlinea opt ani. Mai mult de atât, Irina Tănase a precizat că, probabil, procurorul de caz a vrut doar să o cunoască.

Irina Tănase, audiată ca martor în cazul Tel Drum!

“Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii.

ADVERTISEMENT

Cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem”, a spus ironic, Irina Tănase. Aceasta a încheiat spunând că este o “răzbunare a sistemului”.

“Există un articol în Codul de procedură penală care îmi permite să nu dau declaraţii. Acolo e vorba de fapte de când aveam eu 8 ani”, a explicat logodnica lui Dragnea.

Mai mult de atât, Irina Tănase a adăugat că nu poate să considere o “coincidenţă”  câteva întâmplări din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Astfel e a transmis că pe 22 decembrie a ales să vorbească despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, și la doar o zi distanță, familia ei şi a fostului şef al PSD au fost citate în acest dosar.

“Nu pot că consider o coincidenţă că pe 22 decembrie spuneam că lui Liviu îi este pusă viaţa în pericol şi pe 23 s-au scris citaţiile către toată familia.

O pot considera o pedeapsă sau o răzbunare a sistemului asupra noastră pentru că am îndrăznit să vorbim despre situaţia în care este acesta. E părerea mea”, a declarat Irina Tănase.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Irina Tănase a explicat că i-a fost citată şi fratele în acest dosar,  dar şi familia lui Dragnea, fosta soţie şi fiii.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri