News

Irina Tănase, replică dură după vizita lui Dragnea la DNA: ”Cum nu se mai găsesc subiecte, îl găsesc pe el”

14.01.2021 | 19:46
Irina Tanase replica dura dupa vizita lui Dragnea la DNA Cum nu se mai gasesc subiecte il gasesc pe el
ADVERTISEMENT

Irina Tănase, logodnica fostului lider PSD Liviu Dragnea, a oferit o replică dură în contextul acuzațiilor aduse lui Liviu Dragnea în dosarul vizitei din SUA din 2017.

Joi, DNA a anunțat începerea urmăririi penale a fostului lider PSD, într-un nou dosar care vizează un trafic de influență, legat de obținerea invitației la inaugurarea președintelui Dondla Trump, în urmă cu patru ani.

ADVERTISEMENT

Despre acest subiect delicat, Irina Tănase declară că nu știe multe informații, nici ea și nici avocata fostului important om politic, însă are un mesaj dur legat de această ”obișnuință” a autorităților.

Replică dură dată de Irina Tănase după vizita lui Dragnea la DNA

Liviu Dragnea a fost dus, joi, la DNA, în urma unei citații din partea procurorilor privind dosarul vizitei din SUA din 2017. Acest nou dosar vizează participarea fostului lider PSD la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump, în debutul mandatului acestuia.

ADVERTISEMENT

Despre acest nou dosar, logodnica lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a declarat, la Realitatea PLUS, că ”noi, în mod oficial, nu știm nimic. Este prima dată când a fost chemat în acest dosar și doamna avocat a solicitat să i se pună la dispoziție dosarul… Trebuie să știi dacă ești acuzat într-un dosar și pentru ce. Știu că dosarul există”.

Mai mult, aceasta a mai mărturisit că că apariția unor noi acuzații și noi dosare în cazul lui Liviu Dragnea ”Este deja obișnuință. Cum nu se mai găsesc subiecte, îl găsesc pe Liviu Dragnea. Nu am discutat cu el despre acest subiect”.

ADVERTISEMENT

Care este starea se sănătate a lui Liviu Dragnea

În ceea ce privește starea de sănătate a fostului lider PSD, logodnica acestuia spune că rezultatele ultimelor RMN-uri făcute de acesta au fost preluate de agenți și medicii din închisoare. Aceasta acuză comportamentul autorităților în acest caz.

Imediat după s-a vindecat de coronavirus, Liviu Dragnea acuză mari dureri la coloana vertebrală, fiind transferat câteva zile în spitalul penitenciarului Rahova.

ADVERTISEMENT

”A făcut acele patru RMN-uri pe care le solicita de șase luni de zile. Nu știm rezultatul. Deși este pacient, nu i se comunică nimic. Rezultatele le-au preluat agenții și le-au dat medicilor de la penitenciar.

Până în acest moment nu știu nimic de rezultatele acelor RMN-uri. Este normal să știe și el despre starea lui de sănătate. Ei sunt luați, duși și tratați ca o marfă… E doar o exagerare, că nu te cheamă ulterior și pe tine, ești bine, nu ești bine, o să mori”, a mai spus Irina Tănase, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT