News

Irina Tănase rupe tăcerea după condamnarea lui Liviu Dragnea! Ce spune despre vizita pe care a făcut-o la Penitenciarul Rahova

14.06.2019 | 08:57
Irina Tănase și Liviu Dragnea urmau să aibă nunta în acest an. Sursa foto - facebook

Irina Tănase rupe tăcerea după condamnarea lui Liviu Dragnea și a acceptat să aducă anumite lămuriri suplimentare. Cancan.ro a scris că tânăra l-a vizitat pe fostul lider PSD la Penitenciarul Rahova, sâmbătă, 8 iunie, după terminarea orelor de program. Câțiva martori au spus pentru sursa citată că aceasta și-a făcut apariția la vorbitor după ora 19.30, iar întâlnirea ar fi durat aproximativ 40 de minute.

Irina Tănase rupe tăcerea după condamnarea lui Liviu Dragnea!

Aproape imediat, Irina Tănase a ținut să dezmintă informația și a expediat un mesaj lung prin intermediul avocatei. Logodnica lui Dragnea a confirmat vizita, dar susține că aceasta s-a desfășurat în interiorul programului, începând cu ora 18.00. În acest sens, iubita fostului președinte al PSD a trimis și programarea vizitei pentru data de 08.06.2019. Conform documentului, sâmbătă, la Liviu Dragnea în vizită aveau dreptul să vină: Irina Tănase, o altă persoană adultă, dar și doi minori.

”Menționăm că vizita pe care a avut-o doamna Tănase Irina la Penitenciarul Rahova s-a încadrat în programul de vizite prevăzut de Regulamentul Penitenciarului Rahova întrucât a fost realizată la orele 18.00 (…) În acest sens, anexăm programarea vizitei doamnei Irina Tănase, pentru data de 08.06.2019, ora 18.00, vizită care s-a realizat potrivit programării penitenciarului, adică la ora 18.00. Pe cale de consecință, nu poate exista nicio bănuială cu privire la legalitatea acestei vizite”, se arată în adresa trimisă de Irina Tănase sursei citate.

Irina Tănase rupe tăcerea după condamnarea lui Liviu Dragnea! Irina Tănase și Liviu Dragnea
Irina Tănase a mers să-l viziteze pe Liviu Dragnea. Sursa foto – facebook

Irina Tănase, atac la presa din România

Mai mult de atât, logodnica lui Liviu Dragnea spune că vizitele sale la Penitenciarul Rahova nu reprezintă o informație de interes national. ”Dacă o informație precum aceasta, respectiv vizita unui membru de familie la o persoană ce execută o pedeapsă privativă de libertate, reprezintă o informație de interes național, ne întrebăm cum ar suna titlul unei informații care are cu adevărat acest caracter?”, a mai scris avocata Irinei Tănase.

De remarcat că fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea a fost încarcerat la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman