News

Irina Tănase și-a sărbătorit ziua de naștere. Iubita lui Liviu Dragnea a postat un mesaj emoționant

27.09.2019 | 12:10
Irina Tănase într-un moment de tandrețe cu Liviu Dragnea. Sursa foto - facebook

Irina Tănase și-a sărbătorit ziua de naștere. A făcut-o pentru prima oară departe de Liviu Dragnea, iubitul ei și cel care nu a mai apucat să-i devină soț oficial în acte pentru că a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. Irina a ținut să marcheze totuși momentul și a postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru toți cei care și-au adus aminte de ea. În același timp, iubita fostului lider PSD a precizat că a apreciat mereu sinceritatea și gesturile venite din inimă.

Irina Tănase și-a sărbătorit ziua de naștere

„Stiu ca poza nu este cea mai artistica, insa de aceasta data, este mai important mesajul. Vreau sa va multumesc tuturor celor care v-ati gandit ieri la mine si mi-ati transmis gandurile voastre bune. In viata nu este important sa ai prieteni multi, ci mai degraba ca cei pe care ii ai sa fie adevarati, loiali si demni? Si cei care ma cunosc cu adevarat stiu ca intotdeauna am apreciat sinceritatea si gesturile venite din inima. Ma simt norocoasa ca imi sunteti prieteni!”, a scris Irina Tănase pe o rețea de socializare

Viitoarea soție a lui Liviu Dragnea a fost nevoită să-și găsească o ocupație la puțin timp după ce Liviu Dragnea a ajuns în Penitenciarul Rahova. Vă readucem aminte că Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La doar câteva luni distanță de la acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării.

Irina Tănase și-a sărbătorit ziua de naștere. Irina Tănase
Mesajul postat de Irina Tănase. Sursa foto – facebook

Iubita lui Liviu Dragnea a postat un mesaj emoționant

În acel moment, forul era condus tocmai de Liviu Dragnea. Nu a mai durat mult până când cei doi s-au îndrăgostit, în ciuda faptului că la acea oră, omul care îi conducea pe social democrați era căsătorit cu Bombonica Dragnea. Acum, Irina Tănase și-a încheiat cursul de mediator, a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar în iulie a primit autorizaţie să exercite această meserie.

Fără mari probleme financiare, Irina Tănase nu a stat mult pe gânduri și şi-a deschis un birou de mediator. Conform domeniului de specializare, iubita lui Dragnea poate să rexzolve „orice tip de dispută”