Life

Irinel Columbeanu a aflat din presă că fiica lui vrea să devină chirurg. Vrea să o viziteze curând: „Sper să fie posibil”

Irinel Columbeanu a mărturisit că a aflat de faptul că fiica sa își dorește să devină medic în urma declarațiilor pe care Irina le-a făcut pentru un ziar din America. Fostul milionar speră să o viziteze curând.
16.08.2022 | 16:59
Irinel Columbeanu a aflat din presa ca fiica lui vrea sa devina chirurg Vrea sa o viziteze curand Sper sa fie posibil
Ce părere are Irinel Columbeanu despre planurile de viitor ale fiicei sale. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu s-a mutat în anul 2018 în America, acolo unde locuiește cu mama sa, Monica Gabor, și cu partenerul de viață al acesteia, Mr. Pink. Fiica lui Irinel Columbeanu și-a făcut deja un renume peste Ocean și a oferit un interviu în care a declarat că vrea să devină medic chirurg. Fostul milionar, care nu și-a mai văzut copilul de câțiva ani, a citit, la rândul său, articolul.

Irinel Columbeanu a aflat din presă ce meserie vrea să urmeze fiica sa. Irina își dorește să devină medic chirurg

Luna trecută, Irina Columbeanu a participat la un concurs de robotică organizat în Anaheim, California. În cadrul acestuia, ea și colegii săi au asamblat 20 de roboți meniți să ajute copiii cu tulburări cerebrale.

ADVERTISEMENT

Cu acest prilej, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a acordat un interviu pentru ziarul Malibu Times și a spus că își dorește să devină medic chirurg sau neurochirug.

Tatăl său a dezvăluit că a aflat despre aceste planuri din presă, dar că se bucură de faptul că fiica sa își dorește să ajute oamenii, latură pe care speră să o fi moștenit și de la el.

ADVERTISEMENT

„După cum a spus singură în interviul pe care l-am citit în acel ziar american, din Malibu, că ar vrea să se facă neurochirurg…

Îmi place să cred că e și o bucățică din mine, cu siguranță și din mama ei. Și mediul în care trăiește cred că a împins-o să facă acest opțiuni”, a spus fostul milionar la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu speră o revadă curând pe fiica lui. Irina s-a mutat în America în 2018

Totodată, Irinel Columbeanu a mărturisit că a discutat, în treacăt, despre pasiunile Irinei, însă atât el, cât și Monica Gabor, încearcă să nu se implice în deciziile fiicei lor.

„Am discutat, le-am trecut în revistă. Încercăm să ne abținem din a ne pronunța. Eu, în copilăria mea, am trecut prin astfel de faze în care părinții mei s-au pronunțat în legătură cu ce voiam eu să fac și au încercat să mă influențeze, lucruri care nu prea mi-au plăcut, dar mi-au prins bine”, a mărturisit Irinel.

ADVERTISEMENT

În anul 2018, Irinel Columbeanu și-a dat acordul ca fiica sa să se mute cu mama ei în America. Chiar dacă Monica a fost recent în vizită în țară, Irina nu a însoțit-o. Fostul milionar, însă, spune că plănuiește plece curând în SUA.

„Sper să fie posibil, de abia aștept să fie posibilă această întâlnire”, a declarat Irinel Columbeanu.

 

 

ADVERTISEMENT