Life

Irinel Columbeanu a dezvăluit de ce era Monica Gabor numită “Scorpia de la Izvorani”: “Totul îi puțea”

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în urmă cu 10 ani, omul de afaceri precizând că fosta parteneră de viață s-a schimbat enorm după semnarea actelor de căsătorie.
26.05.2022 | 12:11
Irinel Columbeanu a dezvaluit de ce era Monica Gabor numita Scorpia de la Izvorani Totul ii putea
Irinel Columbeanu, dezvăluiri din căsnicia cu Monica Gabor. Ce a schimbat-o pe vedetă după nuntă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fostul milionar în euro a dezvăluit motivul pentru care fotomodelul a ajuns să fie numită „scorpia de la Izvorani”. Afaceristul susține că mama fiicei sale, Irina, a început să fie o cu totul altă persoană după nuntă.

Irinel Columbeanu, detalii din căsnicia cu Monica Gabor. Ce a schimbat-o pe vedetă după nuntă

Irinel Columbeanu a oferit detalii din mariajul cu Monica Gabor, explicând că fosta soție a început să se comporte diferit. Frumoasa șatenă este cunoscută ca fiind „scorpia de la Izvorani”, iar acum omul de afaceri spune și de ce.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul milionar în euro susține că fosta parteneră de viață a fost schimbată de partea financiară și parcă nu o mai mulțumea nimic. Acest lucru i-a fost pus în vedere și de Anna Lesko, cu care vedeta a avut o relație sentimentală.

„Da, au schimbat-o (banii – n.r.), la modul în care a ajuns să fie poreclită «Scorpia de Izvorani», în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări.

ADVERTISEMENT

Da, au schimbat-o. Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare.

Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de «power» (n.r. – putere). Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient.

ADVERTISEMENT

Anna (n.r. – Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere”, a spus Irinel Columbeanu în podcast-ul moderat de Nasrin Ameri.

Irinel Columbeanu, despre separarea de Monica Gabor

Irinel Columbeanu susține că divorțul de Monica Gabor a fost grăbit prin unele mijloace, mai ales prin imaginile în care a apărut în jacuzzi alături de două fete. Omul de afaceri crede că a fost victima unei înscenări.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv au existat speculații conform cărora fotomodelul ar fi plătit domnișoarele pentru a apărea la locuința soțului. Fosta soție a milionarului a crezut ce a văzut și s-a lăsat păcălită foarte ușor, chiar dacă a primit argumente solide.

Cum a aflat Irinel Columbeanu că Monica Gabor s-a căsătorit

În altă ordine de idei, fostul milionar în euro a povestit și cum a aflat că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. S-a întâmplat în urmă cu mai bine de 2 ani, în perioada în care cei doi discutau despre plecarea fiicei lor în Statele Unite ale Americii.

„A trebuit să facem un act pe care ea l-a semnat cu numele Monica Wangsuo”, a mai adăugat omul de afaceri, în același interviu.

ADVERTISEMENT