Life

Irinel Columbeanu a făcut cel mai surprinzător anunț. Fostul milionar pleacă în America, în vizită la fiica sa și la Monica Gabor

Irinel Columbeanu, veste neașteptată legat de fiica sa și a modelului Monica Gabor, Irina. Vedeta va pleca în Statele Unite ale Americii.
12.10.2022 | 11:08
Irinel Columbeanu a facut cel mai surprinzator anunt Fostul milionar pleaca in America in vizita la fiica sa si la Monica Gabor
Irinel Columbeanu, veste neașteptată legat de fiica sa, Irina. Vedeta va pleca în America. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscutul afacerist a făcut cel mai surprinzător anunț. Fostul milionar în euro pleacă în America, în vizită la fiica sa și la Monica Gabor. În felul acesta vedeta va petrece sărbătorile de iarnă din 2022 alături de Irina.

Irinel Columbeanu, veste neașteptată legat de fiica sa, Irina. Vedeta va pleca în America

Irinel Columbeanu are o veste neașteptată legat de fiica sa și a modelului Monica Gabor, Irina. Vedeta va pleca în Statele Unite ale Americii în perioada următoare, iar în prezent caută oferte pentru biletele de avion.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie fostul om de afaceri a dezvăluit cum se înțelege cu fosta soție, dar și când a vorbit ultima oară cu unicul său copil. Afaceristul a subliniat că Irina Columbeanu nu va veni prea curând în țara natală.

„Cu Monica mă înțeleg bine! Cu Irinuca la fel de bine! Chiar astăzi dimineață am vorbit cu ea (n.r- Irinuca). I-am trimis prin mesaje niște mascote și mi-a spus că îi plac. Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea.

Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica.

ADVERTISEMENT

Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați. Ultima dată am vorbit cu Monica cred că săptămâna trecută”, a dezvăluit Irinel Columbeanu pentru click.ro.

Irinel Columbeanu, detalii despre relația cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu a oferit mai multe detalii despre relația cu Monica Gabor, fosta sa soție. Cei doi au revenit la gânduri mai bune după ce în urmă cu ani buni au divorțat, fostul milionar în euro fiind de părere că Mr. Pink nu este gelos pe el.

ADVERTISEMENT

Afaceristul și fotomodelul discută destul de des prin intermediul mesajelor, vedeta precizând că omul de afaceri chinez nu are de ce să fie deranjat din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT