Life

Irinel Columbeanu a împlinit 65 de ani. Cum va petrece omul de afaceri de ziua sa de naștere

Irinel Columbeau își aniversează ziua de naștere. Fostul milionar în euro a povestit cum va petrece la împlinirea a 65 de ani și care este starea sa de sănătate.
27.05.2022 | 14:51
Irinel Columbeanu a implinit 65 de ani Cum va petrece omul de afaceri de ziua sa de nastere
Irinel Columbeanu, la ceas aniversar. Fostul milionar în euro a făcut 65 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a împlinit 65 de ani, în data de 27 mai. Vedeta a renunțat de ceva timp la petrecerile fabuloase de la Izvorani, în prezent zilele de naștere găsindu-l mult mai liniștit și cu gândul la fiica sa, Irina.

Irinel Columbeanu, la ceas aniversar. Fostul milionar în euro a făcut 65 de ani

Irinel Columbeanu a dezvăluit cum se simte și ce va face, de fapt, de ziua sa de naștere. Fostul soț al fotomodelului Monica Gabor spune că vârsta este doar un număr, dovadă că pune mare accent pe alte lucruri.

ADVERTISEMENT

„Vârsta este un fenomen inevitabil care decolorează implacabil percepția tuturor aspectelor vieții de zi cu zi. Menținerea sănătății, a simțului umorului, a lucidității, a sincerității, a poftei de viață și a optimismului.

Party, în aer liber, în grădina unui bun prieten, cu cei mai buni prieteni, cei din grupul autohton de la Casa Doina”, a spus omul de afaceri pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeau, detalii despre starea de sănătate

Irinel Columbeanu susține că sănătatea este foarte importantă, mai ales după ce a suferit recent un AVC. A ajuns de urgență la spital după lansarea celei de-a doua cărți, iar acum spune cum se simte.

Fostul milionar în euro este nevoit să țină un regim și trebuie să meargă la controale regulate, următorul fiind programat pentru 2 iunie. Problemele medicale sunt ținute sub control, vedeta precizând că este bine, dar sensibil.

ADVERTISEMENT

În plus, Irinel Columbeanu spune că nu duce dorul unei familii, deși unicul său copil trăiește departe de el. Irina s-a mutat în Statele Unite ale Americii în urmă cu aproximativ 3 ani și trăiește alături de mama sa.

„Nu, nu duc dorul unei familii. Familia există, deși răspândită pe mai multe meridiane, dar la întrebarea aceasta, dacă m-aș fi simțit altfel alături de copil….Da, mi-ar fi fost mai bine, evident! Cine nu?!”, a mai adăugat afaceristul.

ADVERTISEMENT