Life

Irinel Columbeanu a renunțat la multe după AVC: ”Nicotina activează colesterolul din vasele de sânge”

Irinel Columbeanu (64 de ani) a renunțat la multe după ce a suferit al doilea AVC din viața sa. Omul de afaceri trebuie să aibă un stil de viață sănătos.
07.03.2022 | 21:26
Irinel Columbeanu a renuntat la multe dupa AVC Nicotina activeaza colesterolul din vasele de sange
Irinel Columbeanu a suferit un AVC în februarie. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu s-a operat pe 28 februarie, după ce a suferit un AVC, iar acum a fost nevoit să renunțe la mai multe alimente și la fumat. Fostul milionar își gătește singur și încearcă să trăiască mai sănătos.

Irinel Columbeanu a renunțat la multe după AVC

La puțin timp după ce și-a lansat a doua carte din trilogia “Istoriile unui vehement”, “Apofenia”, fostul soț al Monicăi Gabor a trecut prin momente dificile. 

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a suferit un accident vascular cerebral spre finalul lunii februarie și a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

În urmă cu o săptămână, Irinel Columbeanu a suferit o intervenție de angioplastie coronariană, în urma căreia i-a fost montat un stent.

ADVERTISEMENT

A ajuns acasă și se simte bine, iar după operație a renunțat la fumat și la dulciuri. Este nevoit să respecte un regim strict pentru ca problemele de sănătate să nu se agraveze. Fostul milionar se descurcă foarte bine singur și spune că nu are nevoie de ajutor.

“A trecut o săptămână de la intervenție și mă simt deja mult mai bine. Urmez un tratament medicamentos, un regim alimentar strict, fără grăsimi, fără dulciuri. Mie îmi plăceau foarte mult sarailiile și iată că nu mai am voie.

ADVERTISEMENT

Nu mai am voie să fumez deloc, pentru că nicotina activează colesterolul din vasele de sânge și poate oricând să se activeze o problemă.

Mai merg peste două săptămâni. Îmi gătesc singur, mă gospodăresc, nu am nevoie să mă ajute cineva.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor și Irina i-au fost alături în tot acest timp

Fostul milionar a fost externat pe 2 martie. Monica Gabor (34 de ani) și fiica lor, Irina Columbeanu (15 ani), i-au fost alături pe parcursul intervenției. Mai mult, Irina a vorbit cu el prin apel video, pentru că a avut anestezie parțială.

“Irina, ca și Monica, mi-a fost alături grație FaceTime-ului. Irina m-a sunat și a vorbit cu mine pe tot parcursul intervenției, s-a gândit că îmi este teamă. Am avut anestezie parțială, dar nu a fost o procedură foarte simplă.

De asemenea, cei doi ‘colegi de celulă’, din Chitila și Mogoșoaia, cu care m-am împrietenit în spital m-au ajutat în această perioadă.”, a declarat Irinel Columbeanu a doua zi după operație, în exclusivitate pentru FANATIK.

Irina Columbeanu îl va ajuta pe tatăl ei să respecte regimul alimentar și să evite grăsimile. Adolescenta este pescatariană, ceea ce înseamnă că alimentația ei se bazează pe consumul exclusiv de legume, fructe, pește, fructe de mare, semințe și produse lactate.

“Trebuie să renunț la ceafă sau la alte grăsimi. O să mă ajute și Irina cu recomandări, pentru că este pescatariană.”, a mai dezvăluit afaceristul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT