Life

Irinel Columbeanu a spus dacă a cumpărat-o pe Monica Gabor de la proxeneți: „Domnul Damaschin era un pește prost”

22.04.2021 | 12:28
Irinel Columbeanu a spus daca a cumparato pe Monica Gabor de la proxeneti Domnul Damaschin era un peste prost
Irinel Columbeanu a vorbit depre începutul relației cu Monica Gabor și fenomenul Damaschin
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a încercat să lămurească un mare mister legat de începuturile relației sale cu Monica Gabor, cu care s-a cuplat pe când era foarte tânără.

Omul de afaceri lucrează la o carte în format electronic despre viața sa, în care va dezvălui o serie de lucruri pe care nu le-a spus niciodată, printre care și adevărul despre cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, femeia care i-a dăruit o fetiță pe nume Irinuca.

ADVERTISEMENT

Irinel a evitat mereu să răspundă la anumite întrebări care ar pune-o într-o lumină proastă pe mama fiicei sale, însă de data asta a făcut un pas în față și a clarificat zvonurile care circulă în spațiul public de mai bine de zece ani.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri explozive despre începuturile relației cu Monica Gabor într-o carte autobiografică

Presa tabloidă a scris că Irinel Columbeanu ar fi cunoscut-o pe Monica Gabor într-un club de noapte din Bacău, aceasta făcând parte dintr-o rețea de prostituție. La un moment dat în spațiul public a apărut și un proxenet pe nume Damaschin care s-a lăudat că a fost ”tăticul” partenerei lui Mr. Pink.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, Irinel l-a taxat în termeni duri pe celebrul Damaschin și a negat că și-ar fi cumpărat fosta soție, însă nu în totalitate.

„Nu, nici vorbă”, a fost răspunsul dat de Irinel Columbeanu la întrebarea dacă a cumpărat-o pe Monica Gabor de la proxeneți.

ADVERTISEMENT

Acesta a continuat să spună că adevărul se va găsi în cartea pe care o scrie despre viața lui, lăsându-l pe prezentator în ceață: „Dacă răspund acum irosesc din suspansul cărții. Vor fi multe noutăți atât în conținut cât și în formă”.

„Fenomenul Damaschin s-a extins în mai toate orașele țării”

La insistențele lui Mădălin Ionescu, Irinel a vorbit și despre Damaschin, cel care a fost relaționat multă vreme cu trecutul Monicăi Gabor, despre care s-a scris că ar fi fost peștele ei.

ADVERTISEMENT

„Domnul Damaschin era un pește prost și nu merită atenția”, a fost răspunsul tăios pe care l-a dat Iri.

„Fenomenul Damaschin s-a extins în mai toate orașele țării și, uite așa s-a ajuns de la fenomenul Bacău la fenomenul Caracal… Eu aflând despre ce e vorba m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o și, mă rog…”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

 

ADVERTISEMENT