Life

Irinel Columbeanu a urcat pe scena iUmor și a glumit despre cât de sărac a ajuns

30.11.2020 | 10:16
Irinel Columbeanu a urcat pe scena iUmor si a glumit despre cat de sarac a ajuns
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a urcat pe scena show-ului de divertisment „iUmor” și a făcut haz de necaz legat de sărăcia în care este după ce a pierdut întreaga avere. Milionarul a ajuns la sapă de lemn, dar asta nu-l împiedică să glumească despre situația sa. 

Fostul soț al Monicăi Gabor i-a luat prin surprindere de toți, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo fiind uimiți de cel din fața lor. Jurații nu au știut dacă să râdă sau să plângă referitor la situația fostului milionar, numărul acestuia fiind unul dus la extrem.

ADVERTISEMENT

Renumitul afacerist a început într-o notă autoironică, precizând că a venit la iUmor după ce a plecat la plimbare. Irinel Columbeanu a mărturisit că i-a plăcut să „activeze” în centrul orașului pentru că acolo erau toate femeile tinere.

Irinel Columbeanu, roast de zile mari pe scena de la iUmor

„Sunt Irinel Columbeanu și mă puteți recunoaște după Bentley, adică sunt eu, dar fără mașină. Ciudată e viața asta, te pune în cele mai interesante poziții. Bianca Drăgușanu ar putea să confirme. Am venit până aici în plimbare.

ADVERTISEMENT

Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele! În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele.

Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii. Nu știu dacă voi mai avea mulți bani vreodată!”, a spus Irinel Columbeanu pe scena de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios fostul soț al Monicăi Gabor a vorbit și despre situația în care multe dintre domnișoarele pe care le-a cunoscut în trecut doreau să fie cu tatăl său pentru că era mai bogat. Irinel Columbeanu nu s-a sfiit să vorbească despre iubitele mult mai tinere.

„N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctual acest matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta.

ADVERTISEMENT

Când eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă!”, a mai completat fostul milionar în emisiunea specială de roast de duminică, 29 noiembrie 2020.

Prezentatorii și jurații de la iUmor nu au știut cum să aprecieze numărul de roast al fostului om de afaceri, la un moment dat Șerban Copoț spunând că se simte „ca la priveghiul unui fost milionar”. La rândul ei Delia a declarat că pentru ea a fost un moment trist.

ADVERTISEMENT