Life

Irinel Columbeanu, acuzat că și-a vrăjit fosta iubită cu 40 de ani mai tânără. Cum se apără fostul milionar

Irinel Columbeanu este acuzat că și-a vrăjit fosta iubită cu 40 de ani mai tânără, pe nume Oana Cojocaru, astfel încât să revină în brațele lui.
20.10.2022 | 10:47
Irinel Columbeanu acuzat ca sia vrajit fosta iubita cu 40 de ani mai tanara Cum se apara fostul milionar
Irinel Columbeanu, acuzat că a vrut să-și vrăjească fosta iubită, Oana Cojocaru. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu este în centrul unui scandal cu o femeie pe nume Daiana, care pretinde că îi este fostă iubită și că fostul milionar i-a cerut să-l învețe să facă vrăji. Acestea, în scopul de a o întoarce la el pe fosta parteneră cu 40 de ani mai tânără, pe nume Oana Cojocaru.

Irinel Columbeanu, acuzat că i-a făcut vrăji fostei iubite, Oana, să se întoarcă la el

Daiana a precizat pentru Cancan.ro că Irinel Columbeanu ieșea noaptea din casă, acoperit pe cap cu o pelerină, pentru a nu fi recunoscut și făcea farmece, așa cum ea îi indica.

ADVERTISEMENT

”M-a rugat să-l învăț să facă vrăji, să se întoarcă aia, Oana, la el. Îl părăsise de puțin timp și o voia înapoi. Eu am început să-l învăț, iar el pleca noaptea, să îngroape chestii, cu pelerina pe cap.

Unele vrăji trebuie date pe apă, altele arse, altele îngropate și el se ducea, noaptea, să îngroape, cu o pelerină ca să nu fie recunoscut”, a detaliat Daiana pentru Cancan.ro

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu se apără: ”Nu înțeleg de ce orașul acesta este poluat de asemenea fete”

Auzind cele spuse de Daiana, afaceristul în vârstă de 65 de ani a luat foc, dar nu a negat și nici confirmat acuzațiile. Însă, nu a avut de declarat cuvinte bune despre femeie.

”Nu știu la ce se poate cineva aștepta de la dezvăluiri făcute de o o asemenea persoană, care știm cu toții cu ce se ocupă. Din acest punct de vedere, eu am comentat la vremea respectivă și nu vreau să mă repet.

ADVERTISEMENT

Să fie sănătoasă. Cred că e modul ei de a-și câștiga existența, pe lângă altă activitate. Nu vreau să comentez dacă este adevărat sau nu ce povestește, doar că sursa acestei informații mi se pare dubioasă.

Chiar nu înțeleg de ce orașul acesta este poluat de asemenea fete, care văd că fac aceste dezvăluiri, inclusiv a ocupației lor, fără să aibă nicio repercusiune”, a spus Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a apărut în spațiul public alături de Oana Cojocaru, după divorțul de Monica Gabor. Cei doi au stat împreună trei ani. Afaceristul a întâlnit-o pe tânăra cu 40 de ani mai mică, pe litoral, în timpul unui concurs de Miss.

De altfel, de când s-a despărțit de Monica Gabor, Irinel Columbeanu pare că nu își mai găsește un nou suflet pereche, cu care să formeze un cuplu, așa cum a format cu fosta divă de la Izvorani. Tot pentru w0wbiz.ro, el a refuzat să mărturisească dacă se iubește cu cineva în prezent.

ADVERTISEMENT