Life

Irinel Columbeanu, anunț de ultimă oră! Ce face pentru fiica lui, Irinuca: ”Stau până pe 30”

Irinel Columbeanu merge în America, la fiica sa, Irinuca. Cât va sta afaceristul alături de fiica sa în Malibu și ce planuri de viitor are împreună cu Irina
30.05.2023 | 19:00
Irinel Columbeanu anunt de ultima ora Ce face pentru fiica lui Irinuca Stau pana pe 30
Irinel Columbeanu. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu este fericit din cale afară, deoarece va reuși să își vadă fiica, după multă vreme. În exclusivitate pentru FANATIK, afaceristul ne-a povestit că are planuri mari pentru începutul verii. Va merge în Malibu în luna iunie, unde va petrece câteva săptămâni binemeritate alături de fiica sa.

Irinel Columbeanu pleacă în America: “Voi sta în Malibu de pe 13 iunie până pe 30”

Irinel Columbeanu este mai aproape ca niciodată de a-și vedea visul cu ochii. După o perioadă îndelungată în care a stat departe de fiica lui, Irinuca, afaceristul va merge în America să o viziteze. Mai mult decât atât, Irinel Columbeanu are de gând să rămână pe teritoriul Statelor Unite câteva săptămâni bune. Asta pentru a recupera timpul pierdut fără fiica sa.

ADVERTISEMENT

“Eu am vrut să merg în America în iarna asta, dar s-au întâmplat niște lucruri. Au fost niște greve, la aeroporturi și văzând situația nu am mai avut curaj să plec. Eu ziceam că sunt niște probleme cu birocrația legate de venirea ei aici. Dar eu voi merge în luna iunie la ea.

Am corespondat recent cu ea și mi-a spus că o perioadă recomandată ar fi în weekend-ul din preajma lui 13 iunie. Atunci ea va intra în vacanță. Apoi mă voi întoarce acasă pe data de 30 iunie.

ADVERTISEMENT

Voi sta ceva timp acolo, să petrec timp cu Irinuca. Am informat-o și pe Monica despre această intenție de-a mea. Mi-a spus că nu este nicio problemă, doar să mă înțeleg cu Irina asupra perioadei. Dar acest lucru tocmai l-am făcut”, a declarat în exclusivitate Irinel Columbeanu pentru FANATIK.

Irinel Columbeanu: “I-am propus Irinei să scrie o carte în limba chineză”

Afaceristul are planuri mari în ceea ce o privește pe Irinuca. A spus că s-a gândit ca în viitorul apropiat fiica sa să scrie o carte. Nimic ieșit din comun până aici. Mai ales că tatăl ei este și scriitor, probabil îl moștenește talentul. În schimb, Irinel Columbeanu ne-a spus că volumul pe care îl va lansa fiica sa va fi scris în limba chineză. Iar aici, își va aduce contribuția și tatăl vitreg al Irinei, Mr. Pink.

ADVERTISEMENT

“Eu i-am propus Irinei, așa, ca o chestie puțin mai exotică, să scrie ea un volum. Eu consider că are talent artistic. I-am propus să îl scrie în limba chineză.

I-am făcut rost și de un traducător, în acest sens. Acum, dacă mă voi duce în iunie, poate voi avea ocazia să reiau subiectul cu ea. Sau poate chiar să vorbesc cu Mr. Pink, să se implice în acest proiect.

ADVERTISEMENT

Mi s-ar părea frumos. I-am sugerat Irinei să povestească ea tot ce i s-a întâmplat, din punctul ei de vedere. Iar ce i s-a întâmplat are o legătură destul de strânsă cu China, care reprezintă o piață imensă pentru a vinde cărți. Iar lucrul acesta s-ar putea să fie un adevărat succes, atât pentru ea, cât și pentru cei care ar investi alături de ea. Așa cum este tatăl ei vitreg, Mr. Pink.

Dar eu i-am găsit și traducător, prin bunăvoința unui cunoscut de-al meu, care este implicat în promovarea firmelor din Republica Populară Chineză. S-ar putea ca ideea să prindă până la urmă. Nu acesta este motivul pentru care voi merge în America. Eu merg ca să o văd pe Irina”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Irina Columbeanu îl moștenește pe tatăl său, la pictură

Dar talentul literar nu este singurul pe care îl moștenește Irinuca de la tatăl său. Afaceristul spune că și inclinația pe care o are tânăra la pictură vine tot de la el. În plus, ne-a povestit cum câștigă fiica sa bani din vânzarea tablourilor. Unul dintre primele tablouri ale Irinei a fost vândut unei prințese, iar Irinel Columbeanu a făcut demersurile necesare.

“Eu așa îmi aduc aminte, pictam când eram de vârsta ei. Când s-a apucat Irina, cam la aceeași vârstă am început și eu să pictez. Pe mine nu m-a încurajat nimeni în acest sens. Cred că îmi era recunoscut talentul la pictură, deoarece am fost primit la școala de arte.

Sunt mândru de Irina. Poate face și bani din asta. Eu am dus un tablou de-al Irinei la un moment dat unei doamne care l-a cumpărat. Doamna era prietenă cu Monica, prințesa Irene. Eu am fost contactat de asistenta acestei doamne și i-am dus personal tabloul, cu mașina. I l-am dat, mi-a dat banii pe el, și asta a fost.

Dacă noua generație ar fi interesată de artă, Irina ar putea avea succes. Poate chiar în America. Ea are o pagina de Instagram unde își postează tablourile pe care le face. Nu și-a întrerupt activitatea de a crea, de a picta. M-am uitat la picturile ei și mie mi-au plăcut. Mă gândesc că poate o să le placă și altora, poate și americanilor”, a adăugat Irinel Columbeanu.

Care este cea mai mare dorință a lui Irinel Columbeanu, la 66 de ani “Nu aș sfătui-o pe Irina să se mute în România”

Irinel Columbeanu a împlinit de curând 66 de ani, iar cu ocazia aceasta a organizat o petrecere de pomină la un local cunoscut din Capitală. Dorința pe care și-a pus-o afaceristul are legătură cu fiica lui.

“Ziua de naștere mi-am serbat-o la un prieten de-al meu, la Nicușor Stan, la complexul lui. Am fost printre prieteni. Mi-am serbat-o pe 26 mai. Au fost destul de mulți prieteni prezenți. Unii au venit de la mari distanțe, și de la Cluj. Alții nu au putut să vină din cauza orei, dar cred că au regretat că nu au venit.

În momentul de față cel mai mult îmi doresc să ajung la Irina, în Malibu, acolo unde stă ea. Pentru mine nu are relevanță că e Malibu, dar are o enormă relevanță că e Irina acolo. Nu aș sfătui-o pe Irina să se mute în România. Ea stă foarte bine acolo unde stă. În primul rând din cauza climei, care este foarte diferită aici față de cea din California. Este frumos acolo”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Locul din România care pare rupt din filmele SF. E la o oră...
Locul din România care pare rupt din filmele SF. E la o oră şi jumătate de Bucureşti, iar intrarea costă doar 45 de lei
”Fratele” lui Adi Mutu a ajuns de nerecunoscut și a venit în România:...
”Fratele” lui Adi Mutu a ajuns de nerecunoscut și a venit în România: ”Uitați-vă la mine, din cauza voastră sunt așa”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
„Crăciunul african” din Oltenia, pentru care s-au cheltuit sume aiuritoare. Explicația primarului: „S-o...
„Crăciunul african” din Oltenia, pentru care s-au cheltuit sume aiuritoare. Explicația primarului: „S-o dăm pe partea de Europe Style”
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se...
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se odihnește și tatăl artistei GALERIE FOTO
PUTIN, ÎNLOCUIT la Kremlin?! Cine îl va înlătura: Va fi de folos într-o...
PUTIN, ÎNLOCUIT la Kremlin?! Cine îl va înlătura: Va fi de folos într-o Rusie fără Putin
Schimbări anului la WhatsApp. La asta nu se așteptau utilizatorii
Schimbări anului la WhatsApp. La asta nu se așteptau utilizatorii
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a...
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a și înjurat lumea pe Facebook”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!