Life

Irinel Columbeanu ar putea fi executat silit de compania de energie electrică. Care este motivul

Irinel Columbeanu ar putea fi nevoit să achite mai multe facturi la curent. Fostul milionar în euro este revoltat de situație.
21.10.2022 | 22:50
Irinel Columbeanu ar putea fi executat silit de compania de energie electrica Care este motivul
Irinel Columbeanu ar putea fi nevoit să achite mai multe facturi la curent. Fostul milionar, revoltat de situație. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Renumitul om de afaceri, cunoscut pentru faptul că a pierdut o avere fabuloasă de ordinul milioanelor de euro, ar putea fi executat silit de compania de energie electrică. Care este motivul și ce a declarat vedeta despre acest lucru.

Irinel Columbeanu ar putea fi nevoit să achite mai multe facturi la curent. Fostul milionar, revoltat de situație

Irinel Columbeanu ar putea fi nevoit să achite facturile de energie electrică primite pe adresa vilei din Izvorani în care nu mai locuiește. Mai mult, locuința în care a stat cu Monica Gabor a ars din temelii în urmă cu 2 ani.

ADVERTISEMENT

Casa impunătoare, cu piscină exterioară, a fost făcută scrum, pompierii reușind să stingă focul abia după 9 ore. Acum fostul milionar în euro ar putea fi executat silit pentru neplata curentului, chiar dacă nu mai există un contor.

„Nu se poate așa ceva! Curentul acela nu trebuie să îl plătesc. Mi se pare absurd ceea ce se întâmplă. Doar la noi poate fi așa ceva.

ADVERTISEMENT

Cum să primesc facturi la curent electric dacă acea casă a ars din temelii de atâta vreme? Poate fantomele să achite curentul.

Numai acestea au mai consumat curent acolo. Îi rog pe cei de la Enel să le caute și să încaseze sumele de plată de la ele!”, a declarat Irinel Columbeanu pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, facturi restante la energie electrică

Totodată, omul de afaceri a ținut să mai sublinieze că a cerut la un moment dat debranșarea curentului electric de la furnizorul care în prezent așteaptă plata facturilor restante.

Societatea vrea să recupereze o sumă în valoare de aproximativ 730 de lei de la cel care a fost ani buni proprietarul vilei din Izvorani, unde aveau loc petreceri fabuloase, cu invitați pe măsură.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu se gândește să achite acești bani pentru că nu vrea să piardă timpul prin tribunale, dar pe de altă parte nu vrea să se trezească cu alte facturi pe cap.

ADVERTISEMENT