Life

De ce a suferit Irinel Columbeanu AVC-ul: “Cred că știu motivul principal”

Irinel Columbeanu a trecut prin momente dificile anul acesta. A suferit un accident vascular cerebral după lansarea celui de-al doilea volum al trilogiei sale. Fostul afacerist a povestit tot ce s-a întâmplat.
16.03.2022 | 11:31
De ce a suferit Irinel Columbeanu AVCul Cred ca stiu motivul principal
De ce a suferit Irinel Columbeanu AVC-ul
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a apărut pentru prima dată în cadrul unei emisiuni Tv, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Fostul om de afaceri a povestit cum s-a întâmplat și spune că știe de la ce a pornit totul.

De ce a suferit Irinel Columbeanu AVC-ul: “Cred că știu motivul principal”

Irinel Columbeanu a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un AVC. Acesta a fost operat de urgență, iar recuperarea decurge foarte bine. Fostul afacerist a recunoscut că de o perioadă nu își mai lua tratamentul, dar nu crede că aceasta a fost principala cauză. În ultima perioadă aflase că are și alte probleme de sănătate. Acumulări de colesterol pe pereții interiori ai unor vase de sânge.

ADVERTISEMENT

“Cauza a fost faptul că există niște acumulări de colesterol pe niște pereți interiori ai unor vase de sânge care irigă creierul.

Sângele circulând cu destul de mare viteză mai smulge niște bucățele din aceste depuneri, blochează la un moment dat vasele capilare care irigă o părticică din creier, care nu mai e alimentată cu oxigen din cauza lipsei de flux sanguin și mori, așa se produce AVC-ul”, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a produs chiar după ce fostul milionar își lansase a doua carte a trilogiei “Istoriile unui vehement”, “Apofenia”. Acesta a fost operat de urgență, iar recuperarea decurge foarte bine.

Medicii i-au recomandat să-și schimbe stilul de viață. Irinel Columbeanu a recunoscut că pe lângă tratamentul medicamentos are și un regim alimentar strict, fără dulciuri sau grăsimi. De asemenea, nu are voie să mai fumeze.

ADVERTISEMENT

În toată această perioadă Monica Columbeanu și Irina au încercat să-i fie aproape. De altfel, fiica fostului afacerist a vorbit cu el prin apel video chiar în timpul intervenției chirurgicale.

“Irina, ca și Monica, mi-a fost alături grație FaceTime-ului. Irina m-a sunat și a vorbit cu mine pe tot parcursul intervenției, s-a gândit că îmi este teamă. Am avut anestezie parțială, dar nu a fost o procedură foarte simplă”, a spus Columbeanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT