Life

Primele imagini cu Irinel Columbeanu după ce a făcut AVC și i-a fost montat un stent: “Irina a vorbit cu mine pe parcursul intervenției”

Irinel Columbeanu (64 ani) a fost supus, luni, unei intervenții de angioplastie coronariană, procedură în urma căreia medicii de la Spitalul Elias din Capitală i-au motat un stent.
01.03.2022 | 17:44
Primele imagini cu Irinel Columbeanu dupa ce a facut AVC si ia fost montat un stent Irina a vorbit cu mine pe parcursul interventiei
Irinel Columbeanu, alături de colegii de salon de la Elias. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Internat încă din data de 18 februarie, în Spitalul Universitar de Urgență Elias, Irinel Columbeanu a trecut prin momente de cumpănă. Fostul milionar de la Izvorani a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a suferit un AVC, la două zile de la lansarea cărții “Apofenia”, al doilea volum din trilogia „Istoriile unui vehement”. Ulterior, a fost supus unei intervenții de angioplastie coronariană, în urma căreia i-a fost montat un stent.

Primele imagini cu Irinel Columbeanu, din spital

În exclusivitate pentru FANATIK, Irinel Columbeanu a dezvăluit care este starea sa de sănătate, în prezent, și când va fi externat. Fostul milionar se simte bine și spune că procedura suferită a decurs firesc, iar mâine, 2 martie, va fi externat.

ADVERTISEMENT

“Mă simt bine, intervenția de ieri a fost ok. Recuperarea constă în dietă strictă și în renunțarea la vechile și nocivele obiceiuri”, ne-a spus Irinel Columbeanu.

Irina Columbeanu, alături de tatăl său pe parcursul intervenției

Stabilită în SUA, la mama sa, Irina Columbeanu a fost alături de tatăl ei prin FaceTime, pe tot parcursul intervenției.

ADVERTISEMENT

“Irina, ca și Monica, mi-a fost alături grație FaceTime-ului. Irina m-a sunat și a vorbit cu mine pe tot parcursul intervenției, s-a gândit că îmi este teamă. Am avut anestezie parțială, dar nu a fost o procedură foarte simplă.

De asemenea, cei doi ‘colegi de celulă’, din Chitila și Mogoșoaia, cu care m-am împrietenit în spital m-au ajutat în această perioadă”, ne-a spus Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT
Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu, in salonul de la Elias

Irinel Columbeanu, ajutat de fiica lui să respecte regimul alimentar

Mutată în America de aproape patru ani, Irina Columbeanu a rămas cu inima în România. Săptămânal, fetița vorbește cu tatăl ei și se preocupă pentru starea lui. De altfel, Irinel Columbeanu ne-a mărturist că adolescenta este cea care îl va ajuta să respecte dieta recomandată de medici și îi va pune la dispoziție mai multe rețete.

“Trebuie să renunț la ceafă sau la alte grăsimi. O să mă ajute și Irina cu recomandări, pentru că este pescatariană”, ne-a dezvăluit Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

Ce mănâncă un pescatarian

Irina Columbeanu (15 ani) este pescatariană și alimentația ei se bazează pe consumul exclusiv de legume, fructe, pește, fructe de mare, semințe și produse lactate, conform tatălui ei.

Practic, un pescatarian urmează principiile dietei vegetariene, fără a renunța însă la acizii grași esențiali care provin din pește, iar Irinel Columbeanu pare decis să țină cont de toate recomandările venite din partea fiicei sale.

 

ADVERTISEMENT